Raktárbérlés az Euro Mini Storage-nál

Pár hasznos tipp, ha raktárbérlés mellett döntesz

Sokszor érezzük úgy, hogy olyan, mintha összement volna az otthonunk. Ilyenkor nem kell megijedni, nem erről van szó. Nagy eséllyel felgyülemlett jó pár feleslegessé vált dolog. Előfordulhat, hogy eljön a lakás teljes megtelésének pillanata is: ekkor jön az a kérdés, hogy mihez lehet kezdeni? A legjobb ötlet a raktárbérlés mellet letenni a voksunkat.

Kincs vagy szemét?

Az első és legfontosabb feladat, mindig nézd meg, hogy mit akarsz tényleg megtartani! Mérlegelj, hogy mi az, amire valóban szükséged van!  Az évek során rengeteg dolog gyülemlik fel a polcokon és legyünk őszinték: nagy részét nem tervezzük levenni onnan valószínűleg egy jó darabig, vagy már azt is elfelejtettük, hogy valaha megvettük. De lehet, hogy egy szép emlék, vagy hogy a későbbiekben szükségünk lesz rá, ha most nincs is mindennapi használatban otthonunkban. Ami még később hasznos lehet számunkra, egyértelműen az kerül raktározásra, ami viszont már csak porfogó, attól sajnos meg kell válnunk.

De mi van, ha minden kincs?

Ha nehezen megy a búcsúzkodás és nem tudunk szelektálni az alkalom adtán használt tárgyak között, akkor bizony mindent el kell raktároznunk. Na de mi a helyzet akkor, ha a nagyobb raktár meghaladja az erre szánt költségkeretünket? Gondolkozz el azon, hogy nem lehetne-e többet is kihozni az adott raktárból! Sokszor egy kis átrendezéssel, gyakorlatias pakolással, esetleg más típusú polcokkal több helyet nyerhetünk. Azonban, ha ez sem válik be, akkor érdemes körbe nézni, hogy hol várnak minket kedvező akciók. Kérj tőlünk árajánlatot bátran, mi mindig kedvezünk valamilyen akcióval!

 

Szempontok, amiket figyelembe kell venni raktárbérlés alkalmával

Fontos, hogy biztonságos raktárat válasszunk, ami nem poros, nem dohos, jól szellőztetett. Saját lakattal le lehessen zárni és lehetőleg egyedi riasztóval is el legyen látva. Emellett lényeges, hogy munkaidőn túl is elérhető legyen a raktárszobánk, hogy amikor időnk engedi, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is szabadon hozzáférhetőek legyenek a tárolt dolgaink.