Termékek csomagoláshoz

Csomagoláshoz kínált termékeink raktár bérlése esetén

Ha biztonságban szeretné tudni bútorait vagy kevéssé használt holmijait, a megfelelő raktár bérlése mellett arról is gondoskodnia kell, hogy a szállítás során és a nem megfelelő csomagolásból adódóan se eshessen bajuk. Az Euro Mini Storage-nál mi ezekben is mind segítségére vagyunk, hiszen a raktározás terén az első lépéstől az utolsóig számíthat ránk!

Ideális körülményeket biztosítunk

Belső raktáraink mindegyike fűtött és szellőztetett, hogy garantálni tudjuk a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat a nálunk tárolni kívánt holmik és bútorok épsége érdekében. Bútor raktár helyiségeink kialakításakor arra is ügyeltünk, hogy a fényviszonyok ne rontsák még a kényes, speciális bánásmódot igénylő bútorok állapotát sem.

Számíthat ránk a szállításban is

A raktárépület területén bérlőink ingyenesen használhatják kézikocsijainkat, targoncáinkat, illetve békáinkat. Sőt, napi 4 órára ingyenesen biztosítunk utánfutót is. Amennyiben Önnek nehézséget okoz a szállítás megoldása, kedvező áron vállaljuk a tárolandó bútorok és egyéb holmik szállítását is.

Minden, ami a megfelelő csomagoláshoz kellhet

Akár rövid- vagy hosszú távban gondolkozik raktár bérlése terén, tárolandó holmijait szeretné biztonságban tudni. Ehhez kínálunk Önnek kiváló minőségű csomagoló eszközöket a ragasztószalagtól kezdve a dobozokig. Tekintse meg üzletünk kínálatát!