Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés
 • hu
 • en

Bútor raktározás az Ön igényeire szabva

Bútor raktározás Budapest területén rövid távra vagy hosszú távra, rugalmasan, biztonságosan, személyre szabva. Fizessen csak annyi helyért, amennyit valóban használ és férjen hozzá bútoraihoz, amikor csak igénye van rá!

Kinek ajánljuk?

Bútor raktározás szolgáltatásunkat akkor igazán érdemes igénybe vennie, ha:

 • Költözés miatt szüksége van egy tároló helyiségre átmeneti időre
 • Lakásfelújítás miatt szeretné biztonságosan tárolni bútorait
 • Eladott ingatlana után megmaradt bútorainak keres megfelelő raktárat
 • Ideiglenesen kiadott lakása bútorainak tárolására kell egy jó megoldás

Foglalja le bútor raktárát már most!

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!

Bútor raktározás rugalmasan – self storage megoldással

A self storage, azaz önkiszolgáló raktározás a raktározás legrugalmasabb módja. Egyrészt azért, mert biztonságos, másrészt azért, mert Ön akkor fér hozzá bérelt raktárához és benne tárolt értékeihez, amikor csak szeretne. Igényelhető 24 órás hozzáférés a raktárbérlés mellé, ám nyitvatartási időben e nélkül is bármikor látogathatja raktárát. A biztonságot saját chip kártyája és saját lakat garantálja. Utóbbit magával is hozhatja, vagy nálunk is megvásárolhatja, mindenesetre a nap 24 órájában hozzáférése lehet saját bútor raktárához.

A bútor raktár Budapest jól megközelíthető pontján található, így könnyen és gyorsan elérheti bérelt raktárát.

Raktár bérlés egyetlen hónapra?

Nálunk rövid időre, a felújítás, költözködés idejére is bérelhet tárolót, de bérlési időre vonatkozó felső határt nem szabunk, így több évig is tárolhatja nálunk bútorait.

A legbiztonságosabb bútor raktár

Mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit, ingóságait. Költözködés esetén a bútorokat fenyegeti a legtöbb veszély. Ha sérülés nélkül vészelik is át a cipekedést, nem biztos, hogy jó helyük lesz egy dohos pincében, egy poros padláson vagy egy lomos sufniban. Hosszú távon egy fűtetlen lakásban vagy az egymást váltó albérlők keze alatt is kophatnak, sérülhetnek, tönkre mehetnek bútorai.

Ha biztonságos bútor raktározás a cél, akkor nálunk jó helyen jár, mert bútorait a következőkkel védjük:

 • Saját, egyéni chipes beléptetőkártyás rendszer
 • Saját bérelt raktár saját lakattal
 • 24 órás CCTV biztonsági kamerarendszer
 • Minden raktárhelyiségben külön füstjelző
 • Minden raktárhelyiségben riasztó
 • A bejáratnál, a kijáratnál és a parkolóban egyaránt 24 órás segélyhívó
 • 24 órás élő őrzés
 • Fűtött és száraz raktárak, szellőztetéssel
 • Megfelelő világítás a bútorok állagmegóvásáért
 • Tisztaság
 • Szakértelem
 • Minőségi csomagolóanyagok, védőfóliák vásárolhatók boltunkban

Csak annyi helyért fizessen, amennyire valóban szüksége van!

Nálunk Önnek csupán akkora raktárért kell fizetnie, amekkorára valóban szüksége van. Az Ön érdeke a mi érdekünk, ezért segítünk abban, hogy minél helytakarékosabban pakolhassa el raktározni kívánt bútorait, ezzel a leginkább költséghatékony raktározást biztosítjuk Önnek. A legváltozatosabb méretű és alaprajzú raktárakat kínáljuk, így bármilyen speciális méretű, alakú bútor tárolása megoldható gond nélkül bútorraktárainkban.

Otthona kényelméből megállapíthatja, mekkora raktár szükséges bútorai tárolásához a Tárhelybecslőnkkel. Amennyiben nem biztos a dolgában, jól képzett raktárvezetőink segítenek a szükséges raktárméret kiszámolásában.

Bútor tárolás ára

A raktárbérlés ára a raktár méretétől, típusától és a bérlés időtartamától függ. Hosszú távú raktárbérlés esetén kedvezményes konstrukciót tudunk ajánlani, valamint segítünk abban, hogy a lehető leghelytakarékosabban pakolhasson, így roppant költséghatékony megoldást biztosíthatunk Önnek.

Kérjen személyre szabott ajánlatot, fizessen csak akkora helyért, amekkorát ténylegesen használ!

Bútortárolás megfelelően

Bútor tárolás szempontjából az ideális raktár megfelelő hőmérsékletet, megfelelő pártartalmat, ideális fényviszonyokat és tisztaságot kínál. Nálunk mindezt megtalálja, belső raktáraink fűtött és szellőztetett helyiségek, melyekben a fényviszonyok nem rontják a kényes, speciális bánásmódot igénylő bútorok állapotát sem.

Üzletünkben a bútor raktározáshoz mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Tároló dobozok, fóliák, kötözőanyagok széles választékát kínáljuk Önnek szükségletei szerint. A bútorok mozgatásához is szakszerű segítséget nyújtunk akár kézikocsival vagy targoncával is, ingyenesen. Bútorainak szállítását is kedvező áron vállaljuk.

A bútor raktározás minden részletében segítünk

Bizonyos bútorok tárolása nehéz feladat. A megfelelő pakolás, a sérülések veszélyeinek elhárítása nagyon fontos. Amennyiben segítségre van szüksége, szakképzett kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

Hogyan jut el hozzánk bútora?

Bérlőink számára ingyenes 4 órás utánfutó használatot biztosítunk, de áruszállítási szolgáltatás is igénybe vehető. Fedett parkolónk, a bútorok mozgatására ingyenesen rendelkezésre álló kézi targonca, béka biztosítja a kényelmes beköltözést, kiköltözést, így zökkenőmentesen veheti igénybe bútor raktárainkat.

Pár szóban a bútor raktározás, mint külön szolgáltatás jelentőségéről:

Az ideiglenes bútor raktározás Budapest területén különösen nehezen megoldható. Míg vidéken, kertes házzal rendelkezők esetében a csapadékmentes hónapokban lakásfelújítás, festés, költözködés esetén akár hetekig tárolhatók berendezési tárgyak a féltető alatt, garázsban vagy más melléképületben, addig Budapesten erre sokkal kevesebb a lehetőség. Emellett Budapesten sokkal magasabb az albérletben élők aránya, ami szintén növeli a raktárbérlés iránti igényt. Nem csupán az albérletben élők, de a lakásokat kiadó tulajdonosok is szembesülnek a bútor raktározás nehézségeivel, mikor a lehetséges bérlő saját bútorainak kell helyet biztosítani a már bútorozott lakásban.

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!