Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés
 • hu
 • en

Lakossági raktározás az Euro Mini Storage Gyáli úti épületében – raktárbérlés Budapest területén, kiadó raktár magánszemélyek számára is.

AUTÓGUMI TÁROLÁSA

Nyáron a téli gumi, télen a nyári autógumi tárolás tud bosszúságot okozni, ha nincs elég hely a lakásban, vagy nincs megfelelő tároló helyiség az épületben. Az épp nem használt gumiabroncsok tárolására tehát ideálisak lehetnek kis méretű kiadó raktár helyiségeink, ahol kényelmesen elférnek a tárolni kívánt gumik akár egész év során is.

MOTOR- ÉS KERÉKPÁRTÁROLÁS

Ha még téli az idő, és nincs lehetőség nyeregbe pattanni, tudja biztonságos, fedett helyen motorkerékpárját vagy biciklijét! Motor- és kerékpár tárolás, raktározás Budapest belvárosához közeli raktárépületünkben egyaránt lehetséges.

BÚTOR RAKTÁROZÁS

Ha csak ideiglenesen van szüksége egy nagyobb tárolóra, kérje bútor raktározás szolgáltatásunkat! Ez a legpraktikusabb bútor tárolás költözés vagy felújítás esetére. Átmenetileg nem használt bútorait könnyen hozzáférhető módon helyezzük el akár egészen rövid időre is kiadó raktár helyiségeinkben. Bútorraktáraink különböző alapterületűek, így a legkacifántosabb alakú bútor raktározása is könnyűszerrel megoldható.

Tároló bérlés, kiadó raktár az Euro Mini Storage-nál. Hogy miért éri meg Önnek?

 • Választék – Kiadó raktár helyiségek minden méretben, akár 1 m2-estől az egészen hatalmasokig
 • Védelem – 24 órás kamerás biztonsági rendszer és élő őrzés, chipes beléptetés
 • Biztonság – Egyéni füst- és betörés érzékelő minden tárolóban
 • Rugalmasság – A kiadó raktár akár hosszú, akár rövidtávra is bérelhető (a minimum bérleti idő 1 hónap) és a hét minden napján 24 órában hozzáférhető
 • Célszerű kialakítás – Többféle alaprajzú raktárhelyiség annak érdekében, hogy minden praktikusan elférjen

Nálunk csak annyi helyért kell fizetnie, amennyire valóban szüksége van.

Ha maradt még kérdése írja meg nekünk, vagy kérjen már most árajánlatot raktárbérlésre!

Aktuális akcióink

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!

Raktár bérlés magánszemélyeknek – A személyre szabott raktározás

Raktár bérlés magánszemélyeknek Budapesten, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen a Gyáli úton.

Miért ne lehetne saját csónakja? Csak mert nem tudja hol tárolni? Imádja a könyveket, de már nem fér el tőlük otthon? Esetleg a banda hangszereinek kellene egy tiszta, páramentes, könnyen hozzáférhető zug? A kis albérletek nem sok lehetőséget kínálnak a nagyobb méretű vagy mennyiségű holmik tárolására, de van megoldás.

A raktár bérlés magánszemélyeknek Budapest területén igen keresett szolgáltatás. Ha otthon kevés a hely, a birtokolható tárgyak mérete és mennyisége is korlátozott. Ez azonban ne okozzon fejtörést, ne gátolja abban, hogy beszerezze, amire szüksége van! Miért? Mert a raktár bérlés magánszemélyeknek az Euro Mini Storage Gyáli úti telepén teljes mértékben rugalmas és személyre szabható self storage lehetőséget kínál.

Miért kényelmes a raktár bérlés magánszemélyeknek?

A raktár bérlés magánszemélyeknek biztosított típusa, a self storage azért kényelmes, mert minden tekintetben rendkívül rugalmas. A raktárbérlés időtartamát, a raktár típusát, a raktár méretét és alakját, a raktár hozzáférhetőségét és a fizetés módját mind Ön választja meg.

Miért biztonságos a raktár bérlés magánszemélyeknek szolgáltatásunk?

A self storage típusú raktárbérlés egyik lényege, hogy kizárólag Ön, a raktár bérlője fér hozzá raktározott holmijához. Ön saját lakatjával zárja le self storage típusú tárolóját, amelyhez csak Önnek van kulcsa. Természetesen igényelheti a 24 órás hozzáférést, ezáltal raktárát bármikor látogathatja.

Egyéb biztonsági megoldások:

 • Biztonsági kamerarendszer
 • Chipes beléptetőkártya
 • Füstjelző és riasztó minden raktárhoz
 • Segélyhívó
 • 24 órás élő őrzés

Az állagmegóvás szintén fontos, ezért minden tárolónk jól szellőző raktár, ezen belül pedig belső self storage heyiségeink fűtöttek is.

Miért költséghatékony a raktár bérlés magánszemélyeknek az Euro Mini Storage-nál?

A raktár bérlés magánszemélyeknek nálunk azért költséghatékony, mert Önnek csak akkora helyért kell fizetnie, amekkorára valóban szüksége van. A szükséges raktárméret kiválasztására használhatja a Tárhelybecslőt vagy kérheti szakképzett kollégáink segítségét.

Választhat csupán néhány négyzetméternyi, de óriási alapterületű raktárat is, ezen kívül a raktáraink elosztása is személyre szabható. Még az extrém igények esetén is tudunk megoldást kínálni, tároló helyiségeink a legkülönfélébb igények kielégítésére alkalmasak.

Mivel a rendelkezésünkre álló hely leghatékonyabb elosztása közös érdekünk, segítséget nyújtunk ahhoz is, miként tudja leginkább helytakarékosan elpakolni raktározni kívánt dolgait. A pakoláshoz ingyenes béka, kézikocsi, targonca használatot biztosítunk, a csomagoláshoz pedig boltunkban minden szükséges eszközt, alapanyagot megtalál. Napi 4 órára ingyenesen biztosítunk utánfutót, de külön díj ellenében a szállítást is megoldjuk.

Foglaljon raktárhelyet már most!