Lakossági raktározás

Raktár bérlés magánszemélyeknek

Egyre kevésbé fér el kényelmesen otthonában a felgyülemlett vagy feleslegessé vált holmik miatt? Felújítaná lakását, de nem tudja hova tenni féltett értékeit és bútorait a munkálatok alatt? Esetleg költözés miatt keres tárolási megoldást?

Válassza az Euro Mini Storage szolgáltatásait és nyerje vissza életterét!

Raktár bérlés magánszemélyeknek rugalmas és megbízható módon. Nálunk biztonságban tudhatja bútorait, emlékeit, feleslegessé vált dolgait! Akár csak néhány apróságról van szó, akár otthona teljes bútorzatát lecserélné, nálunk megtalálja az ideális megoldást.

Az Ön számára szükséges helytől függően választhat raktárhelyiségeink közül akár már 1 négyzetmétertől. Mini raktár bérlés szolgáltatásunknak köszönhetően Önnek nem kell feleslegesen olyan méretű raktárért fizetnie, aminek nem használná ki térfogatát. Nálunk csak annyit fizet, amekkora helyre valóban szüksége van!

Ahogy a méreteket illetően, úgy időben is rugalmasak vagyunk: már 1 hónapos időtartamtól lehetősége van nálunk raktár bérlésére. Tökéletes megoldás, ha épp csak a felújítás idejére keres átmeneti megoldást, de akkor is, ha hosszú évekre raktározná el nem használt tárgyait.

Miért válasszon minket?

Az Euro Mini Storage egyedülállóan rugalmas megoldásokat kínál. Korszerű biztonsági rendszerrel állunk rendelkezésére:

  • 24 órás kamerás megfigyelőrendszer
  • chipkártyás beléptető rendszer
  • egyedi füst- és betörésérzékelők minden raktárszobában
  • saját lakat, melyhez egyedül Önnek van kulcsa

Tárolt értékeihez és tárgyaihoz a hét bármely napján hozzáférhet, beleértve az ünnepnapokat is. Akármikor legyen szüksége a raktárban pihenő dolgaira, azonnal érte jöhet!

Raktár bérlés magánszemélyeknek az Euro Mini Storage-nál

Nem tudja még pontosan, mekkora helyre lenne szüksége?

A raktár bérlés magánszemélyeknek sokszor azért bonyolultabb, mint cégeknek, mert előre nehéz felmérni a szükséges raktár méretét.

Ingyenes online raktárbecslő szolgáltatásunk segít Önnek kiszámolni az ideális területet, így Ön biztosan csak annyit fizet, amennyire helyre szüksége van! Különböző méretű és alapterületű raktárhelyiségeink között megtalálja a legjobb megoldást, melyben biztonságosan és helytakarékosan tudja tárolni dolgait.

További szolgáltatásaink

Az Euro Mini Storage célja, hogy a lehető legtöbb felmerülő igényt kielégítse. Nálunk a raktár bérlés magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt megoldható, valamint bútor raktár és mini raktár bérlés terén is rugalmas és személyre szabható megoldásokat kínálunk.