Rólunk

A raktározás új korszaka

Az Euro Mini Storage volt az első hazánkban, amely 2009-ben bevezette az önkiszolgáló miniraktározás lehetőségét egyedi igényekre szabva magánszemélyek és vállalatok részére egyaránt. A raktár Budapest területén, a Gyáli úton található. A 3 szintes épület összesen 8000 négyzetméter, ezen belül 1000 raktáregység lett kialakítva.

A kanadai befektetők segítségével létrejött világszínvonalú raktárépület a legkorszerűbb biztonsági rendszerekkel és kényelmi megoldásokkal van felszerelve. A könnyen megközelíthető elhelyezkedés pedig további előnnyel szolgál a raktár bérlése terén.

Az Euro Mini Storage büszke arra, hogy 2009-ben megnyerte a CIJ legjobb raktárépületének/logisztikai központjának járó díjat Magyarországon.

Az elmúlt 11 év során Budapesten közel 5000, míg Európa szerte több, mint 10000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki, mindvégig megőrizve piacvezető szerepünket az önkiszolgáló miniraktározás terén.
Szolgáltatásunk a prémium kategóriába tartozik, a legkorszerűbb biztonságtechnikai elemekkel felszerelt raktárépületünk és a kimagaslóan ügyfélbarát kommunikációnk páratlan raktározási élményt nyújtanak.

A környezettudatosság jegyében 2020-ban elkészült a saját naperőművünk, ezáltal a raktáraink működtetéséhez szükséges energia 90%-át már úgy tudjuk biztosítani, hogy közben bolygónknak sem ártunk vele. A Földünket védő beruházás keretében raktáraink mindegyikét energiatakarékos LED-lámpákkal láttuk el, emellett pedig szelektív hulladékgyűjtő konténereket helyeztünk el a rakodótérben. A cégek és magánszemélyek felgyülemlett papír- és fólia hulladékának újrahasznosításában is segítünk.

Tegyen egy virtuális sétát épületünkben, és ismerkedjen meg a raktározás kényelmes és biztonságos módját kínáló lehetőségeinkkel!