biztonságos raktározás

Biztonságos raktározás – Tippek, ötletek és szolgáltatásaink

Mitől lesz a self-storage tárolási mód egy kiemelkedően biztonságos raktározás és hogyan függ ez össze a környezetvédelemmel, az ökológiai lábnyom csökkentésével? Most összeszedtük a fontos és hasznos tudnivalókat, amiket pakolási tippekkel fűszereztünk, hogy holmid maximális védelmet élvezhessen.
önkiszolgáló raktár lakásfelújításhoz

Önkiszolgáló raktár lakásfelújításhoz? – Ez lesz a legjobb barátod

Összeszedtük neked mindazt, ami miatt az önkiszolgáló raktár lakásfelújításhoz igazán kiváló befektetés lehet. Minek kerülgetnéd az új csempét, miért kockáztatnád a frissen vásárolt padló épségét hetekig, ha elég akkor hazavinned tőlünk, amikor végre biztonságosan a helyére kerülhet és nem is zavar a többi munka közben?
Hangszer tárolása

Hangszer tárolása ideiglenesen vagy hosszú távon self store-ban

Nehézségbe ütközi a hangszer tárolása? Nincs hely a zongorádnak vagy költözésig tárolnod kell valahol néhány gitárt? Nálunk jó helyen jársz, ha ideiglenesen kell a tároló, de akkor is, ha hosszú távra bérelnél raktárat kényes és imádott hangszereid számára. Összes is szedtük, miért.
környezettudatos raktározás

Környezettudatos raktározás – Utunk a fenntarthatóság felé

A környezettudatos raktározás nem ismer határokat, mi pedig a sajátjainkat feszegetjük a fenntarthatóság érdekében. 2020 és 2023 között hatalmas lépéseket tettünk a G27 segítségével, ami több, mint 40%-os szén-dioxid kibocsátás csökkenést eredményezett. Nem állunk meg itt, tarts velünk Te is!
Mini garázs mini raktár

Mini raktár vagy mini garázs? Csak rajtad áll!

Kell egy jó tároló az elektromos kerékpárodnak? Biztonságban akarod tudni a motorodat? Csak hétvégén bringázol, de a lakásban nagy helyet foglal a kétkerekű? A mini raktár tökéletes mini garázs is egyben, tehát nálunk a megoldás!
gazdaságos miniraktár

Gazdaságos mini raktár megoldásainkkal kézben tarthatod a dolgaidat

Egy gazdaságos mini raktár egyszerre segít rendet teremteni otthon, személyre szabhatóságával támogatja a megfontolt költekezést és még környezettudatos választást is jelent, ha nálunk béreled. Most elmondjuk, hogyan lehetséges mindez egyszerre.
Nagy műfenyő Tárolása

Nagy műfenyő tárolása kicsi lakásban? Van megoldás!

Nem okoz többé gondot a nagy műfenyő tárolása még a legkisebb lakásokban, albérletekben sem, hiszen nálunk személyre szabható méretekkel és rugalmas self storage megoldásokkal raktározható a karácsonyi dekoráció is.
Őszi raktár bérlés

Őszi raktár bérlés kültéri holmik kényelmes tárolásához

Páramentes, megfelelő hőmérsékletű és tiszta beltéri tárolás nálunk, az őszi raktár bérlés lehetőségével, ami szólhat rövid időre vagy hosszútávra egyaránt. Tudj meg többet a cikkből és helyezd a holmidat biztonságba ősszel is kényelmesen!
Szerszámok tárolása

Szerszámok raktározása self storage megoldással

A szerszámok raktározása ősszel nehéz lehet, főleg, ha nincs elég helyed a tárolásukra. Már nem használod aktívan, de még kellhet párszor ez az? Óvnád a párától és fagyól is? Akkor szerszámaidnak és gépeidnek nálunk a helye!
Önkiszolgáló raktár nyári holmiknak

Önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához nyáron is!

Szereted a nyári tevékenységeket, de nincs helyed eszközt vásárolni? Az önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához is ideális és lehetővé teszi a vágyott élményeket otthonod tárolókapacitásától függetlenül.