Nagy műfenyő Tárolása

Nagy műfenyő tárolása kicsi lakásban? Van megoldás!

Nem okoz többé gondot a nagy műfenyő tárolása még a legkisebb lakásokban, albérletekben sem, hiszen nálunk személyre szabható méretekkel és rugalmas self storage megoldásokkal raktározható a karácsonyi dekoráció is.
Őszi raktár bérlés

Őszi raktár bérlés kültéri holmik kényelmes tárolásához

Páramentes, megfelelő hőmérsékletű és tiszta beltéri tárolás nálunk, az őszi raktár bérlés lehetőségével, ami szólhat rövid időre vagy hosszútávra egyaránt. Tudj meg többet a cikkből és helyezd a holmidat biztonságba ősszel is kényelmesen!
Szerszámok tárolása

Szerszámok raktározása self storage megoldással

A szerszámok raktározása ősszel nehéz lehet, főleg, ha nincs elég helyed a tárolásukra. Már nem használod aktívan, de még kellhet párszor ez az? Óvnád a párától és fagyól is? Akkor szerszámaidnak és gépeidnek nálunk a helye!
Önkiszolgáló raktár nyári holmiknak

Önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához nyáron is!

Szereted a nyári tevékenységeket, de nincs helyed eszközt vásárolni? Az önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához is ideális és lehetővé teszi a vágyott élményeket otthonod tárolókapacitásától függetlenül.
Rugalmas raktározás időjárástól függetlenül

Rugalmas raktározás változékony időjáráshoz

Biciklinek, kerti bútornak, gumicsizmának vagy napernyőnek? Rugalmas raktározás éjjel-nappal, 24 órás hozzáféréssel, akár 1 hónapra, kis területtől óriásig.
Raktár nyárra

Raktárhelyiség nyárra – avagy hol tároljátok értékeiteket, ha hosszabb időre elutaztok?

Az értékeiteket most bátran hátra hagyhatjátok Budapesten. Az Euro Mini Storage raktárhelyiség nyárra is megoldást jelenthet!
Mini raktár bérlés igényeidhez igazítva

A mini raktár bérlés árak az igényeidhez igazodnak

A személyre szabható mini raktár bérlés árak az egészen kis helyigényekhez is igazodni tudnak, ha nálunk tárolnál. Válaszd biztonságos, kényelmes és színvonalas szolgáltatásunkat és csak azért fizess, amit valóban meg is töltesz!
Bútor raktározás az Euro Mini Storagenál

Speciális igényű bútorok tárolása– Szezonálistól az antikig

A szezonális, fölöslegessé vált vagy antik bútorok tárolása között jelentős különbségek vannak, ha igazán jól szeretnénk csinálni. Szerencsére nálunk minden körülmény adott, hogy a különféle tárolási igényű darabok mindegyikét épségben tudjuk, akár hosszú időn keresztül is.
Self storage

Self storage Budapest jól megközelíthető pontján

A cégünk által kínált self storage Budapest jól megközelíthető pontján, a Gyáli úton biztosít összesen 8000 négyzetméteren tárolási, raktározási lehetőséget. Épületünk 3 szintes és kimondottan korszerű kialakítású, ahol mindenki megtalálja a számára szükséges tárolási megoldást. 2020 óta saját naperőművel, energiatakarékos lámpákkal és a szelektív hulladékgyűjtéshez szükséges konténerekkel teszünk a fenntarthatóságért. Ennek köszönhetően az is megtalálja nálunk számítását, aki a szokásosnál sokkal zöldebb megoldást keres. Mini tároló magánszemélyeknek vagy nagyméretű raktár cégek számára? Itt mindenkinek van hely.
önkiszolgáló raktár

Önkiszolgáló raktár – Nagy segítség kisvállalkozóknak

Ha egyedi termékeket gyártasz, de már nem férsz el a sok alapanyagtól és készárutól, az önkiszolgáló raktár lehet a megoldás! Minivállalkozásként vagy csupán hobbiból egyedi, handmade tárgyakat készíteni egyre népszerűbb. Kezdők és haladók azonban sokszor szembesülnek a tárolás problémájával. Hová tedd az alapanyagot, hogyan szerezz be olcsón csomagolást, hol tárold a legyártott termékeket? Az önkiszolgáló raktár, amely nálunk akár egy mini tárolót is jelenthet, nagy segítségedre lehet ebben. Ha szeretnéd tudni, mekkora helyigényű a tárolandó holmid, használd tárhely kalkulátorunkat vagy hívd barátságos ügyfélszolgálatunkat!