környezettudatos raktározás

Környezettudatos raktározás – Utunk a fenntarthatóság felé

A környezettudatos raktározás nem ismer határokat, mi pedig a sajátjainkat feszegetjük a fenntarthatóság érdekében. 2020 és 2023 között hatalmas lépéseket tettünk a G27 segítségével, ami több, mint 40%-os szén-dioxid kibocsátás csökkenést eredményezett. Nem állunk meg itt, tarts velünk Te is!
Mini garázs mini raktár

Mini raktár vagy mini garázs? Csak rajtad áll!

Kell egy jó tároló az elektromos kerékpárodnak? Biztonságban akarod tudni a motorodat? Csak hétvégén bringázol, de a lakásban nagy helyet foglal a kétkerekű? A mini raktár tökéletes mini garázs is egyben, tehát nálunk a megoldás!
gazdaságos miniraktár

Gazdaságos mini raktár megoldásainkkal kézben tarthatod a dolgaidat

Egy gazdaságos mini raktár egyszerre segít rendet teremteni otthon, személyre szabhatóságával támogatja a megfontolt költekezést és még környezettudatos választást is jelent, ha nálunk béreled. Most elmondjuk, hogyan lehetséges mindez egyszerre.
Nagy műfenyő Tárolása

Nagy műfenyő tárolása kicsi lakásban? Van megoldás!

Nem okoz többé gondot a nagy műfenyő tárolása még a legkisebb lakásokban, albérletekben sem, hiszen nálunk személyre szabható méretekkel és rugalmas self storage megoldásokkal raktározható a karácsonyi dekoráció is.
Őszi raktár bérlés

Őszi raktár bérlés kültéri holmik kényelmes tárolásához

Páramentes, megfelelő hőmérsékletű és tiszta beltéri tárolás nálunk, az őszi raktár bérlés lehetőségével, ami szólhat rövid időre vagy hosszútávra egyaránt. Tudj meg többet a cikkből és helyezd a holmidat biztonságba ősszel is kényelmesen!
Szerszámok tárolása

Szerszámok raktározása self storage megoldással

A szerszámok raktározása ősszel nehéz lehet, főleg, ha nincs elég helyed a tárolásukra. Már nem használod aktívan, de még kellhet párszor ez az? Óvnád a párától és fagyól is? Akkor szerszámaidnak és gépeidnek nálunk a helye!
Önkiszolgáló raktár nyári holmiknak

Önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához nyáron is!

Szereted a nyári tevékenységeket, de nincs helyed eszközt vásárolni? Az önkiszolgáló raktár nyári holmik tárolásához is ideális és lehetővé teszi a vágyott élményeket otthonod tárolókapacitásától függetlenül.
Rugalmas raktározás időjárástól függetlenül

Rugalmas raktározás változékony időjáráshoz

Biciklinek, kerti bútornak, gumicsizmának vagy napernyőnek? Rugalmas raktározás éjjel-nappal, 24 órás hozzáféréssel, akár 1 hónapra, kis területtől óriásig.
Raktár nyárra

Raktárhelyiség nyárra – avagy hol tároljátok értékeiteket, ha hosszabb időre elutaztok?

Az értékeiteket most bátran hátra hagyhatjátok Budapesten. Az Euro Mini Storage raktárhelyiség nyárra is megoldást jelenthet!
Mini raktár bérlés igényeidhez igazítva

A mini raktár bérlés árak az igényeidhez igazodnak

A személyre szabható mini raktár bérlés árak az egészen kis helyigényekhez is igazodni tudnak, ha nálunk tárolnál. Válaszd biztonságos, kényelmes és színvonalas szolgáltatásunkat és csak azért fizess, amit valóban meg is töltesz!