Euro Mini Storage - mini raktárak már 1 négyzetmétertől

Mini storage – Mi minden fér el egy mini raktárban?

Ha raktározásra gondolsz, feltehetően az első kép, ami megjelenik lelki szemeid előtt, egy legalább szobányi méretű raktárhelyiség plafonig felpakolva bútorokkal, dobozokkal, ingóságokkal. Pedig sokszor épp csak egy kicsi helyre vagy épp egy biztos helyre lenne szükség - ilyenkor pedig legjobb választás egy mini storage, vagyis mini tároló.
Így válaszd ki az ideális tároló dobozokat

5 tipp a strapabíró, megbízható tároló dobozok kiválasztásához

A költözés, felújítás önmagában is épp elég stresszel jár, feltehetően nem szeretnél még azzal is időt eltölteni, hogy ideális tároló dobozok után kutass. Pedig pontosan ezt kellene tenned, ugyanis ezen (is) múlhat a raktározandó holmid épsége!
Útmutató az olcsó tároló kereséséhez

Olcsó tárolót keresel? – A költséghatékony raktározás útmutatója

A self storage tárolókkal eljutottunk oda, hogy a raktározás magánszemélyek számára is elérhető. De még így is sokat faraghatsz a költségeken, ha megfogadod tanácsainkat: íme az olcsó tárolókeresés legjobb trükkjei!
Bútor raktározás az Euro Mini Storagenál

Bútor raktározási 1×1, hogy a legjobb tárolót válaszd ki

Egy bútorraktár keresése nem kis feladat, hiszen bútoraid épsége múlhat rajta. Pedig számos olyan helyzet adódhat, amikor szükséged van rá: költözéskor, felújításkor vagy egyszerűen ha lecserélnéd őket modernebbre, szebbre.
Hogyan keress kerékpár tárolót?

Tudd mindig biztonságban bringád – így keress kerékpár tárolót!

Most, hogy végre beköszöntött az igazi tavasz, minden hétvége a bringázásé. Ez azonban azt is jelenti, hogy biciklid egész héten a lakásban áll, várva a szombati indulást, te pedig nap mint nap kerülgetheted. Ennél van jobb megoldás is, keress neki egy biztonságos kerékpár tárolót, ahol bármikor lerakhatod és felveheted.
Tároló bérlés szezonális holmid számára

Rugalmas tároló bérlés, amivel megszabadulhatsz szezonális cuccaidtól

A legnagyobb örömmel kerested elő korcsolyád, vastag téli ruháid, esetleg a komplett sífelszerelésed, most pedig csak foglalja a helyet a lakásban?
Megbízható székhely szolgáltatás az Euro Mini Storage-nál

Székhely szolgáltatást keresel induló vállalkozásodhoz?

Sok induló vállalkozás számára jelent nehézséget a székhely kérdése, hiszen ha a tevékenységedhez nincs szükség fizikai térre, miért fizetnél irodát? Kell viszont egy hely, ahová hivatalosan bejelentheted a vállalkozást.
Tarts rendet bérelhető tárolódban tippjeinkkel!

Pakolási kisokos bérelhető tárolódhoz – Így lesz átlátható a rendszer

Egy bérelhető tároló remek módja annak, hogy biztonságban tudd átmenetileg feleslegessé vált holmid, és helyet szabadíts fel otthon. Másrészt viszont, ha nem fordítasz kellő figyelmet egy átlátható rendszer kialakítására bepakoláskor, idővel a raktárban átveszi az uralmat a káosz.
Kis raktár bérlése az Euro Mini Storage-nál

Ha épp csak némi extra hely kellene otthon, bérelj kis raktárat!

A tél közeledtével sokakban felmerül a probléma, hogy hova kerüljenek azok a holmik, amiket a következő 4-5 hónapban biztosan nem tudnak majd használni. Mi legyen a nyári ruháiddal, a felfújható strandmatraccal vagy épp a camping felszereléssel?
Motor téli tárolása az Euro Mini Storagenál

Gondot okoz a motor téli tárolása? Nálunk biztonságban tudhatod!

Szebb napokon még elviheted kedvenc kétkerekűd egy-egy körre, de lassan kénytelen leszel gondoskodni a motor téli tárolásáról.