biztonságos raktározás

Tárolás során különösen fontos, hogy értékeinket biztonságban tudjuk, az Euro Mini Storage pedig a biztonságos raktározás szakértője. Egyrészt szolgáltatásaink révén telephelyünk egésze kiemelkedő biztonsági szintet kínál, másrészt mindent tudunk arról, hogyan érdemes különböző tárgyakat, eszközöket, anyagok jól elpakolni. Most összeszedtük, mitől lesz biztonságos egy raktár, mit kínálunk mi, és mit tehetsz Te magad azért, hogy a nálunk tárolt értékeid maximális védelmet élvezzenek.

A biztonságos raktározás alapjai – Megfelelő elrendezés és csomagolás

Az első lépés a biztonságos raktározás felé a megfelelő csomagolás. Használj erős, minőségi dobozokat, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a sérüléseknek. Ezeket nálunk, helyben is beszerezheted, minden dobozunk kiváló termékek csomagoláshoz, szállításhoz egyaránt. Az érzékeny tárgyakat, például üvegárukat vagy elektronikát vedd körbe valamilyen puha anyaggal, a dobozukat béleld ki jól, minden oldalról. Pakolásánál figyelj arra, hogy a nehezebb tárgyakat tedd alulra, a könnyebb, sérülékeny holmi pedig ezekre kerüljön. Ami a leginkább védelemre szorul, az legyen legfelül. Így elkerülheted a dobozok deformálódását és a benük lévő tárgyak sérülését. A címkézésről se feledkezz el! Míg a személyes kapcsolatainkban káros dolog címkéket aggatni egymásra, addig a raktározásnál életmentő, hogy felcímkézd a tárolóidat, dobozaidat. Egyrészt biztosan tudni fogod, mi kerüljön alulra, másrészt később könnyebb lesz megtalálni, amit keresel. A raktáron belüli megfelelő elrendezés is fontos. Hagyj elegendő helyet a dobozok között, hogy könnyen hozzáférj mindenhez, ne legyenek összenyomva a tárgyak és minden a helyén maradjon, amikor mozogsz köztük. A kiadó raktárak optimális kihasználása még anyagilag is megéri, hiszen minél kisebb helyen férsz el, annál olcsóbban tárolhatsz. Tárhelybecslő kalkulátorunk segít az optimális terület meghatározásában.

Klimatizált raktár és modern biztonsági rendszerek

Nagy értékű vagy kényes holmik esetén a biztonságos raktározás egyet jelenthet a megfelelő páratartalommal és hőmérséklettel, valamint a vagyonvédelemmel. Például hangszerek, elektronikai eszközök vagy speciális igényű bútorok tárolása esetén nem lehet változó a klíma, folyamatosan biztosítanunk kell az ideális környezetet. Az Euro Mini Storage klimatizált raktárai garantálják, hogy ezek a tárgyak hosszú távon is megőrzik állapotukat. Emellett a raktáraink 24 órás felügyelettel, kamerarendszerrel és chipkártyás beléptető rendszerrel vannak ellátva, amelyek biztosítják, hogy csak az arra jogosult személyek férhessenek hozzá a tárolókhoz. Minden tárolóegység egyedi zárral rendelkezik, amely tovább növeli a biztonságot​. Tehát Te magad bármikor jöhetsz, de a raktáradban sosem alkalmatlankodhat másvalaki. Hozd el hozzánk motorodat, kerti kisgépeidet, bringáidat, fontos emlékeidet vagy akár céges irataidat és nem kell aggódnod értük akkor sem, ha hónapokig feléjük sem nézel.

Nálunk nem csak a holmid, de a környezet is biztonságban van

A biztonságos raktározás Földünk szempontjából is jelentőséggel bír! Nem csak arra van szükség, hogy a dolgaidat biztonságban tudd, hanem arra is, hogy környezettudatosan raktározzunk. Számít az, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon mindennapi tevékenységünk és minél zöldebb megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében 2020-ban elkezdtük mérni a széndioxid-kibocsátásunkat, 2021-ben olyan napelem parkot telepítettünk, amely az első évben 94,86%-ban fedezte az elektromosságigényünket. A környezettudatos raktározás, a széndioxid-kibocsátás jelentős csökkentése érdekében tett lépéseinkkel elnyertük a G2Z Climate Aware és Climate Forward tanúsítványokat és nem állunk meg itt. Céges autóinkat folyamatosan cseréljük le elektromos járművekre és régóta már csak LED izzókkal világítunk.

Ha jól jönne egy kis extra tároló, ha tetszik a self-storage megoldás, ha szükséged van átmeneti vagy hosszútávú raktárra, ami rugalmas megoldásokkal szolgálja ki egyedi igényeidet, akkor bérelj tőlünk tárolót! Tegyünk együtt azért, hogy a biztonságos raktározás neked, értékeidnek és Földünknek is valódi védelmet jelentsen!