Kiadó raktárak - pakolási segédlet

A budapesti telephelyünkön lévő kiadó raktárak rendkívül rugalmas feltételekkel vehetőek igénybe, a Te tárolási problémádra is biztosan megoldást nyújtanak. Tippjeink segítségével pedig a raktározás legköltséghatékonyabb módját is megismerheted!

Böngéssz a kínálatunkban lévő kiadó raktárak között!

Épp csak néhány dossziényi iratnak keresel biztonságos helyet, vagy annyi plusz holmid van, hogy könnyedén berendeznél vele még egy lakást? Akárhogy is, nálunk jó helyet találsz nekik!

Mini raktáraink már 1 köbméteres mérettől elérhetőek, ha csak néhány apróságnak keresel megbízható helyet, ez lehet számodra az ideális megoldás. De nagyobb méretű tárgyak vagy több ingóság esetén is segítségedre leszünk, kínálatunkban különféle méretű és alaprajzú kiadó raktárak között válogathatsz. Ha pedig nem tudod mekkora méretű tárolóra lenne szükséged, próbáld ki ingyenes tárhelybecslő szolgáltatásunkat és derítsd ki percek alatt!

Hogyan használd ki leghatékonyabb módon a tárolód?

Dobozolj! Az apróbb emlékeid, lakásdekorációs tárgyaid bedobozolása nem csak védelmüket szolgálja, de azt is, hogy átláthatóbb módon tudj pakolni a tárolóban. Kategorizáld a tárolni kívánt holmidat, és tedd őket külön dobozokba.

Szedd szét a bútorokat! Az összeszerelhető bútorok sokkal helytakarékosabbak, ha kisebb egységekre bontod őket, így pedig tárolásuk is könnyebb lesz. Egy nagy L alakú polcrendszer is csak néhány lapnyi helyet foglal, ha ügyesen szétszereled, mielőtt elhelyeznéd a tárolóban. Annak érdekében, hogy később az összeszerelés is pont ilyen egyszerű legyen, minden hozzá tartozó alkatrészt csomagolj mellé.

Rendszerezz! Az Euro Mini Storage raktárainak nagyszerűsége, hogy az év minden napján hozzáférhetsz itt tárolt holmidhoz. Könnyítsd meg a saját dolgod, rendezz el mindent eleve úgy, hogy azok a holmik, amikre esetleg szükséged lehet, könnyen hozzáférhetőek legyenek. Használd ki a tárolók belmagasságát és építkezz felfelé, így biztosan tudsz helyet hagyni a kényelmes közlekedésre is.

Címkézz fel mindent! Évek múltán belépve nem biztos, hogy emlékezni fogsz, melyik doboz mélyén lapul kedvenc gyermekkori könyved. Ahhoz, hogy ne kelljen az összes dobozt sorra kinyitnod, már a bepakoláskor címkézz fel mindent, amit a tárolóban elhelyezel.

Fotózz! Ha elektronikai eszközöket helyezel a tárolóba, szétszerelés előtt fotózd le őket, így később is tudni fogod, hogy melyik csatlakozó hová való.

Bátran kérj segítséget! Ha először veszel igénybe tárolót, jól jöhet hozzá a szakavatott segítség. Telephelyünkön ezért minden nap – nyitvatartási időben – rendelkezésedre állnak munkatársaink, akik hasznos praktikákkal látnak el szükség esetén.

Ezekkel az egyszerű praktikákkal könnyedén kihozhatod a legtöbbet raktárhelyiségedből, és igazán költséghatékonnyá teheted a tárolást. Kérj tőlünk ajánlatot és máris megtaláljuk Neked az ideális raktárszobát is!