Bútor raktározás az Euro Mini Storagenál

A szezonális, fölöslegessé vált vagy antik bútorok tárolása között jelentős különbségek vannak, ha igazán jól szeretnénk csinálni. Szerencsére nálunk minden körülmény adott, hogy a különféle tárolási igényű darabok mindegyikét épségben tudjuk, akár hosszú időn keresztül is.

8000 négyzetméteren biztosítjuk a megfelelő páratartalmat és hőmérsékletet, valamint az optimális világítást ahhoz, hogy bútoraid akár éveken keresztül az elhelyezéskori állapotukban maradjanak. Természetesen ehhez szükséges, hogy Te magad megfelelően előkészítsd őket. Ehhez egyik régebbi cikkünkben sok hasznos tanácsot találsz. Ha pedig már csak azt szeretnéd tudni, hogy esetedben a bútorok tárolása mekkora helyet igényel,
használd tárhelybecslő kalkulátorunkat!

Hagyaték vagy antik bútor tárolás

Sokaknak okoz nehézséget a megörökölt bútorok tárolása. A sok személyes emlék vagy a magas érték miatt nem szívesen válnak meg a régóta ismert daraboktól, azonban saját bútoraik mellett jelenleg nincs számukra hely. Ha Te is ilyen helyzetben vagy, míg kitalálod, mit kezdj a hagyatékban rád maradt bútorokkal, bérelj nálunk személyre szabott raktárat. A méretet és az alaprajzot is Te választhatod ki, így maximálisan kihasználható és jól pakolható tárolóhoz jutsz. Miért adnád el vagy engednéd át az enyészetnek, ami érdemes a megmentésre, ha szuper elhelyezést kínálunk megfizethető áron?
Az antik bútorok tárolása során kiemelten fontos a megfelelő környezeti tényezők biztosítása. Mivel régi darabokról van szó, az idő vasfoga könnyebben rágja át magát rajtuk.

Biztonságos elhelyezésüket a fentebb említett hőmérséklet, páratartalom és fényviszonyok optimális beállításával és természetesen a higiénikus, védett környezettel biztosítjuk. Nálunk a legkényesebb darabok is biztonságban vannak. Ha antik vagy egyéb speciális tárolási igényű bútoroknak keresel raktárat, hívj minket bizalommal vagy kérj ajánlatot weboldalunkon keresztül!

Szezonális bútorok tárolása

Nincs elég helyed a nyári kerti bútornak, mobil medencének? Nyáron pedig nem tudod hová tenni a kültéri hősugárzót? Esetleg rendezvénybútort szeretnél télre elpakolni? Nálunk a szezonális bútorok tárolása könnyen és gazdaságosan megoldható. Akkora raktárat kapsz, amekkorára szükséged van és annyi időre, amennyire szeretnéd. Nálunk megteheted, hogy a nyári időszakban egy kis tárolót bérelsz a téli holminak, télen pedig egy nagyobba költözöl a nyáron használt kerti bútoraiddal. Rugalmas megoldásokat kínálunk, melyekkel egyszerűen és gazdaságosan levesszük a nem használ berendezések, bútorok tárolásának terhét a válladról. Tudj meg többet az Euro Mini Storage kínálta lehetőségekről a Bútor raktározás menüpont alatt vagy kérj ajánlatot!