Útmutató az olcsó tároló kereséséhez

A self storage tárolókkal eljutottunk oda, hogy a raktározás magánszemélyek számára is elérhető. De még így is sokat faraghatsz a költségeken, ha megfogadod tanácsainkat: íme az olcsó tárolókeresés legjobb trükkjei!

Fordíts időt a helykihasználásra!

A raktárak árai általában függnek a mérettől is, így minél kisebb helyen tudsz elférni a holmiddal, annál olcsóbb tárolót találhatsz. Némi extra befektetett energiával egészen biztos, hogy el tudod legózni a dolgaidat úgy, hogy helyet spórolj. A bérelhető tárolókhoz készített raktározási kisokos segítségedre lesz ebben.

Plusz tipp: érdemes nemcsak a raktár méretét, de az alaprajzát is megnézned választáskor. Ha például kevésbé szokványos méretű bútoroknak, holminak keresel helyet, ezzel is sokat nyerhetsz.

Raktározás előtt szanálj is!

Tapasztalatból mondjuk, hogy rengeteg raktár van tele olyan holmikkal, amikre a tulajdonosa nem is emlékszik. Mielőtt tehát minden feleslegessé vált holmid betennéd egy raktár mélyére, érdemes tartanod egy szanálást köztük: mi az, ami igazából többet nem is fog kelleni és csak foglalná a helyet?

Ha tényleg csak egy kis helyre van szükséged, bérelj mini raktárat!

Néhány dobozért kézenfekvő, hogy nem éri meg teljes raktárszobát bérelned. Ezért is kínálunk az Euro Mini Storage-nál mini raktár bérlési szolgáltatást, amivel már 1 négyzetmétertől választhatsz tárolót. Ideális megoldás, ha néhány fontos iratnak vagy értéknek keresel biztonságos helyet.

Álljatok össze többen!

Családoddal, közeli barátaiddal közösen is bérelhettek tárolót, hogy még költséghatékonyabb legyen a raktározás. Tárolóinkat a biztonság érdekében saját lakattal zárhatjátok, így semmi akadálya annak, hogy több kulcs nyissa a zárat.

Fontold meg a lokációt!

Elsőre talán jó megoldásnak tűnhet messzebb keresgélni, hátha olcsóbb tárolóra bukkansz vidéken. De gondolj csak bele: ha olyan holmit tárolsz, amire időnként mégis szükséged lenne, az oda-vissza utazás költségeivel már egyáltalán nem biztos, hogy jobban jössz ki anyagilag.

Keress inkább könnyen megközelíthető raktárat, ahová bármikor probléma nélkül eljutsz, ha valamit gyorsan elhoznál a raktárból.

Keresd az akciókat!

Hacsak nem azonnal van szükséged raktárra, érdemes alaposan körülnézned a piacon. Időszakos kedvezményeket kifogva rengeteget spórolhatsz, legyél résen!

Az Euro Mini Storage-nál is rendszeresen találhatsz szuper akciókat, kövesd figyelemmel oldalunkat, hogy igazán kedvező raktár bérlési árak mellett találj rá az ideális tárolóra! Raktárainkra általánosságban nézve is igaz, hogy minél hosszabb időre bérelnél, annál jobban jársz: a féléves vagy éves bérlésre ugyanis kedvezményt biztosítunk a teljes árból.