Bútor raktározás az Euro Mini Storagenál

A bútorraktár keresése nem kis feladat, hiszen a szóban forgó tárgyak épsége múlhat rajta. Pedig számos olyan helyzet adódhat, amikor szükséged van egy biztos helyre bútoraidnak: költözéskor, felújításkor vagy egyszerűen ha lecserélnéd őket modernebbre, szebbre. Ügyelj a részletekre, nehogy bútoraid megszenvedjék a hosszú raktározást! Adunk hozzá néhány tippet!

Ezek alapján válassz tárolót bútor raktározáshoz

Ne csak a méretet nézd, az alaprajzot is! Sok esetben jöhet jól, ha nem négyszög alakú tárolót választasz. A ki-és beugró részek optimálisabb helykihasználást tehetnek lehetővé például nagyméretű, furcsa alakú bútoroknál.

Csak olyan tárolót válassz bútor raktározás céljából, ahol biztosítottak a megfelelő körülmények! A korszerű szellőztető, hűtő-és fűtőrendszer megléte nélkülözhetetlen, ha épségben akarod kihozni bútoraid a raktárból. Így lehet biztosítani ugyanis a megfelelő páratartalmat és hőmérsékletet, ami az állagmegóváshoz szükséges.

A biztonsági rendszer már alapvető elvárás. Bútor raktározásakor ez különösen igaz, hiszen nagy értékű holmit helyezel el a tárolókban. Nonstop élő biztonsági szolgálattal és kamerás megfigyelőrendszerrel felszerelt raktárat keress, hogy nyugodt szívvel hagyhasd ott a bútoraid.

Az Euro Mini Storage bútor raktáraiban ezeket mind megtalálod, ráadásul a korszerű tárolókban a fényviszonyok is optimálisak, még a speciális bánásmódot igénylő bútorok is jó helyen lesznek. Nálunk tárolt bútoraidhoz pedig az év minden napján, 0-24 órában hozzáférhetsz.

4 tipp az előkészületekhez, hogy biztonságban tudhasd bútoraid

Mielőtt nyugovóra helyeznéd a feleslegessé vált berendezést, biztosítsd be, hogy hosszú időn át is megőrizzék mostani állapotukat:

Ehhez elsőkörben pakolj ki belőlük és takarítsd ki őket. Töröld át őket alaposan bútorápolóval is, hiszen ezután jó ideig nem kapják meg a megérdemelt törődést.

A lapraszerelten vásárolt bútorokat szereld szét, hogy kevesebb helyet foglaljanak. Ezzel a szállításuk is könnyebbé válik, és akár kisebb tároló is elegendő lehet, ami egyúttal költséghatékonyabb is. Szétszerelés közben minden egyes alkotórészt, csavart és szöget gyűjts össze, és végül ragaszd hozzá a csomagot a bútorhoz.

Az üveges vagy tükrös bútorokat csomagold be! Bevett módszer bútorok raktárazásakor X formában beragasztani ezeket, de idővel a ragasztó csúnya nyomot fog hagyni az üvegen. Inkább fedd be csomagolópapírral, és azt ragaszd le!

Hagyj közlekedő utat bepakoláskor! A bútorok elhelyezése a raktárban olyan, mintha legóznál: kis ügyességgel helytakarékos módon tudod őket elhelyezni. Arra azonban ügyelj, hogy semmit ne zárj el a bejárat elől! Mindenhol hagyj üresen keskeny utakat, hogyha később valamire szükséged lenne, ne kelljen az egész tárolót kipakolnod.

Kérj is ajánlatot munkatársainktól, és találd meg az ideális bútor tárolót az Euro Mini Storage-nál!