Euro Mini Storage - mini raktárak már 1 négyzetmétertől

Ha raktározásra gondolsz, feltehetően az első kép, ami megjelenik lelki szemeid előtt, egy legalább szobányi méretű raktárhelyiség plafonig felpakolva bútorokkal, dobozokkal, ingóságokkal. Pedig sokszor épp csak egy kicsi helyre vagy épp egy biztos helyre lenne szükség – ilyenkor pedig legjobb választás egy mini storage, vagyis mini tároló. Mutatjuk, hogyan képzeld el a dolgot!

A legbiztosabb hely a családi értékek, fontos iratok számára

Raktárunkban már 1 köbméter mérettől találsz tárolókat. Na de mire elég ez az 1 köbméter? Sokkal többre, mint hinnéd! Ha jobban belegondolsz, egy 1 méter magas, 1 méter mély, 1 méter széles tárolóról van szó, amibe azért bőven tudsz pakolni. Például ezeket:

  • biztos helyen tudhatod a fontos iratokat, dokumentumokat, így biztosan nem fognak elkeveredni
  • elhelyezheted benne a családi ékszereket, porcelánt és egyéb kincseket, amiket otthon féltenél
  • használhatod széfként: ahelyett, hogy otthon tárolnád nagy értékeid, itt biztonságban tudhatod az örökölt művészeti tárgyakat, örök emlékként szolgáló ingóságokat, de akár a pénzértékkel bíró értékeid is.
  • vállalkozásként pedig nem is találsz jobb helyet a céges dokumentumoknak, szerződéseknek, munkatársak személyes aktáinak

Bérelj mini tárolót az Euro Mini Storage kínálatából!

A méretek széles választéka mellett az Euro Mini Storage nagy előnye a bérlési feltételek terén való rugalmasság. Nem tudod még mennyi időre lenne szükséged a tárolóra? Semmi gond, nálunk már egy hónaptól, határozatlan időtávra is bérelhetsz! És mi történik, ha időközben mégis nagyobb tárolóra lenne szükséged a felhalmozott holminak? Egyszerűen csak keress fel minket, és válts egy nagyobb raktárhelyiségre – tárolóink a már említett minitől egy kisebb panellakás méretéig terjednek! Ingyenesen használható online tárhelybecslőnk abban is segít, hogy megtaláld a megfelelő méretű raktárhelyiséget, érdemes ezt is megnézegetned.

A saját beléptetőkártyás biztonsági rendszernek köszönhetően pedig a nap 24 órájában hozzáférsz a tárolódhoz, így amiatt sem kell aggódnod, hogy hirtelen szükséged lenne valamire a bent lévő holmik közül. Az Euro Mini Storage raktárépülete mindig nyitva áll.

Nézz is körül kínálatunkban, és bérelj az igényeidnek megfelelő méretű tárolót!