Raktárat kerestek? Euro Mini Storage

Az összeköltözés minden kapcsolat életében nagy mérföldkövet jelent, ám épp annyi nehézség is lehet benne, mint amennyi izgalom. Segítünk, hogy minél gördülékenyebben menjen a folyamat, és ti arra koncentrálhassatok, amiről az egésznek szólnia kell: rólatok. Összeköltöző és raktárat kereső pároknak kötelező olvasmány!

Alapvető igazság, hogy életetek minél későbbi korszakában költöztök össze, annál több mindenről kell gondoskodni. Addigra jó eséllyel ugyanis mindkettőtöknek rengeteg felhalmozott cucca van, aminek bizony jelentős részétől meg kell válni. Kezdjétek tehát a tervezéssel!

Az előkészületek: a kulcs a kommunikáció és a kompromisszumkészség

Első lépésként gondoljátok át a következő kérdéseket:

  • hol szeretnétek lakni?
  • mik az elvárásaitok a közös otthonnal szemben?
  • milyen büdzsében gondolkodhattok ketten?

Az nem ideális összeköltözés, ha egyikőtök csak a ruháival és néhány személyes holmijával járul hozzá az otthon kialakításához. Akár egyikőtök meglévő lakásába bútoroztok össze, akár közösen kerestek új lakást, ahhoz hogy mindketten otthon tudjátok érezni magatokat, mindkettőtök részéről kellenek a kompromisszumok.

Hogyan kezdjetek neki? Szuper tipp egy-egy lista írása, amin…

  • mindketten összeszeditek saját dolgaitokat, bútoraitokat
  • megjelölitek azokat, amiket a közös otthonba is szeretnétek átvinni
  • összegyűjtitek azokat, amikből mindkettőtöknek van: vízforraló, mikrohullámú sütő, tányérkészlet, stb.

Ebből pedig rögtön az is kiderül, hogy melyek azok a bútorok és ingóságok, amiknek menniük kell. Egy részüket, amikre többé biztosan nem lesz szükségetek, és amiktől könnyebben meg is váltok, akár el is tudjátok adni. De egészen biztosan lesznek olyanok is, amiket szeretnétek megőrizni – akár úgy is, ha a lakásban nem jut neki hely. Ehhez pedig a legjobb megoldás, ha raktárat kerestek számukra!

Egy tároló arra is szuper megoldást kínál, hogy a műszaki eszközöket tárolni tudjátok. Gondolj csak bele, milyen jól jártok, ha tönkremegy egy elektromos berendezés, és ahelyett, hogy újat kellene venni, csak előveszitek a raktárban lévő társát.

Raktárat kerestek a feleslegessé vált holmiknak? Segít az Euro Mini Storage

A Gyáli úton lévő raktárépületben összesen 5.800 négyzetméternyi bérelhető terület áll rendelkezésetekre, ahol különböző méretű és alaprajzú tárolók között válogathattok. Az 1 köbméteres mini raktártól a panellakás méretűig terjed a skála.

A tárolók mellett a bérleti feltételek terén is rugalmas megoldásokat kínálunk, így biztosan az igényeiteknek legmegfelelőbb tárolóra bukkanhattok. Munkatársaink a kiválasztásban is örömmel állnak rendelkezésedre, ha pedig nem tudod eldönteni, mekkora helyre lenne szükségetek, használd ingyenes tárhelybecslőnket!