Tároló bérlés szezonális holmid számára

A legnagyobb örömmel kerested elő korcsolyád, vastag téli ruháid, esetleg a komplett sífelszerelésed, most pedig csak foglalja a helyet a lakásban? Még mindig van remény, hogy lássunk egy kis havat az idei télen, de a várakozást nem feltétlenül kell úgy töltened, hogy közben otthon kerülgeted a szezonális cuccaid rejtő dobozokat. Gondolkodtál már tároló bérlésen? Ezzel rögtön megoldod a problémát!

Tároló bérlés kedvező feltételekkel Budapesten

Egy saját raktár óriási szabadságot kínál: elhelyezheted benne szezonális cuccaid, hogy biztonságban vészeljék át azt a néhány hónapot, míg újra szükséged lesz rájuk. De ugyanígy helyet találsz benne feleslegessé vált, de még azért nem kidobandó tárgyaidnak, valamint értékeidnek is. Akkor is nagyon jól tud jönni, ha a tavaszi nagytakarítás során kiszórnál néhány régi kacatot, vagy épp csak helyet csinálnál a lakásban, míg végére érsz minden teendőnek.

Az Euro Mini Storage-nál pedig gondoskodunk a biztonságukról, és arról is, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel találj rá az ideális raktárhelyiségre. Nálunk a tároló bérlés rövid és hosszú távra is megoldható, kínálatunk pedig a méretek terén is széles: az 1 m2-es mini raktártól a panellakásnyi raktárhelyiségig válogathatsz.

Gondold át, mi mindentől tudnál megszabadulni egy időre, hogy visszanyerd a teret otthonodban! Jól jönne egy kis segítség a kalkuláláshoz? Próbáld ki ingyenes tárhelybecslő szolgáltatásunkat!

Mi lesz, ha mégis szükséged lenne a holmidra?

Az elmúlt évekből már tudjuk, hogy lényegében bármelyik reggel kelhetünk 30 cm frissen hulló hóra. Ilyenkor pedig máris kellene az elpakolt téli felszerelés, igaz? Az Euro Mini Storage bérelhető tárolóinak legnagyobb előnye, hogy bármikor hozzájuk férsz. Miután egyedi chip-kártyával tudsz belépni a raktárba, tárolódhoz pedig saját lakatod használhatod, nincs szükséged munkatársaink segítségére.
Raktárépületünk az év minden napján, 0-24 órában nyitva van, így akár az éjszaka közepén is eljöhetsz hozzánk, ha egy hirtelen ötlettől vezérelve síelni indulnátok kora reggel.

A tároló bérlés tehát minden szempontból remek lehetőséget kínál, ne is gondolkozz tovább, kérj ajánlatot munkatársainktól!