Kis raktár bérlése az Euro Mini Storage-nál

A tél közeledtével sokakban felmerül a probléma, hogy hova kerüljenek azok a holmik, amiket a következő 4-5 hónapban biztosan nem tudnak majd használni. Mi legyen a nyári ruháiddal, a felfújható strandmatraccal vagy épp a camping felszereléssel? A megoldást egy kis raktár jelentheti, ami költséghatékony módon kínál biztonságos helyet cuccaidnak.

Az évszakok változásával valami mindig feleslegessé válik

Tavasszal azon gondolkodtál, hova tehetnéd el a vastag kötött pulcsikat és a kabátokat, netán sífelszerelésed. Hiába nem nagy dolgokról van szó, könnyen megtöltenek egy gardróbot – így viszont nem marad hely azoknak a ruháknak, amiket hordanál is.

Most pedig, hogy nyakunkon a tél, ennek épp a fordítottja játszódik le: elővennéd a meleg darabokat, de miattuk most jobb híján egy kupacban állnak a szekrény mellett a nyári ruhák. Terveznéd végre a síelést is, de ott nagy kérdés, hol tárold a teljes felszerelést, amíg útnak nem indulhattok.

Ahelyett, hogy teljesen felemésztenék otthonod a szezonális holmik, keress nekik egy biztonságos helyet!

Kis raktárak már 1 m2-től az Euro Mini Storage-nál

A raktár bérlés hallatán sokan egyből óriási raktárhelyiségekre gondolnak, ami nyilvánvalóan pazarlás, ha csak épp néhány holminak keresel helyet. Szerencsére ennél jóval szélesebb a választék, kisebb raktárak terén is bőven van lehetőség!

Az Euro Mini Storage Gyáli úti épületében különböző méretű és alaprajzú tárolók közül válogathatsz. Legkisebb tárolóegységeink 1 köbméteresek, a legnagyobbak pedig egy kisebb lakás méretének felelnek meg. A kis raktárak lehetővé teszik, hogy csak annyi helyért kelljen fizetned, amennyit valóban meg is töltenél a holmiddal.

Komoly összegeket spórolhatsz meg ráadásul magadnak, ha az alaprajz figyelembe vételével egy kisebb területű raktárhelyiségben is el tudod rendezni ingóságaid. Főként igaz ez, ha szokatlan formájú tárgyaknak, bútoroknak keresel helyet. Ha tehát kis raktárat keresel, ne csak a méretét, de az alaprajzát is nézd meg!

Egy mini raktár bérlési árak tekintetében is kedvező választás. Érdemes szemmel tartanod akcióinkat is, rendszeresen kínálunk ugyanis tárolókat kedvezményes áron.