Téli holmik tárolása

A téli holmik tárolása sokaknak okoz fejtörést. Mikor vége a télnek – vagy épp csak vártuk, de nem jött – nyugalomba vonul a szánkó, a síléc, a snowboard, feleslegessé válnak a vastag paplanok, kabátok, hótaposók és a téli gumik is. Kerülgessük őket fél éven át? Ugyan! Egy jól megválasztott önkiszolgáló raktár a megoldás, ahol biztonságosan és gazdaságosan tárolható minden téli holmi. Szedd össze, amit biztosan nem használsz a következő télig és tárhelybecslő kalkulátorunkkal számold ki, milyen tároló kapacitásra van szükséged!

Téli holmik tárolása átmenetileg vagy hosszú távon

A self storage, azaz önkiszolgáló raktár a téli holmik tárolása szempontjából is remek megoldás. Mivel ide akkor jössz, amikor akarsz, egész évben bérelheted a szükséges méretű tárolót. Ez biztosítja számodra, hogy amikor megérkezik a hó, használhasd a szánkót, de ne kelljen otthon állnia a következő lehetőségig. Vagy amikor síelni mentek, egy hétre elővedd a síléceket és a síruhát. De ha neked csak pár hónapnyi tárolásra van szükséged, úgy nálunk az is megoldható. Gyáli úton található raktárunkban a tárolók mérete és a tárolás időtartama is rajtad áll, Te döntöd el, mekkorát kérsz és mennyi időre. Kényelmet és egyszerűséget kínálunk, mellé pedig maximális biztonságot és rugalmasságot. A raktárbérléssel kapcsolatos kérdésekre választ találhatsz például ebben a cikkünkben vagy keress minket megadott elérhetőségeink egyikén és mi örömmel segítünk!

Mini raktárat keresel a téli holmik tárolására?

A téli holmik tárolása egy négytagú család esetén akkor is nagy helyigényű, amikor csak a meleg ruhákról és a téli ágyneműkről van szó. Ám annyira azért mégsem tetemes a mennyiség, hogy egy nagyméretű raktárat béreljetek nekik. Itt jön a képbe a mini raktár, ami az alapvető téli holmik tárolása szempontjából a legegyszerűbb megoldás.
A szezonális holmik között az egyik legszezonálisabb a karácsonyi dekoráció. Ez jelentheti csak a karácsonyfadíszeket, melyek néhány nagyobb dobozban elférnek. De sokak már műfenyővel ünnepelnek és a dekorálás hazánkban is egyre nagyobb lelkesedéssel készül, amihez méretben és mennyiségben is nagy elemek kellenek. Kültéri vagy beltéri karácsonyi dekor, műfenyő, fenyőtalp és karácsonyi kiegészítők is biztonságosan tárolhatók nálunk. Sőt, mivel önkiszolgáló raktárakat kínálunk, nálunk elrejtheted a karácsonyi ajándékot is, így biztosan nem derül fény idejekorán a meglepetésre. Egy pár síléc, egy hatalmas plüssmackó vagy új házimozi rendszer nehezen rejtegethető az ágy alatt vagy a ruhásszekrényben. Nálunk viszont könnyedén és megfelelő körülmények közt várhatja, hogy a fa alá kerüljön.

A téli holmik tárolása a felsoroltakon kívül még számos mást is takarhat, így ha egyedi igényeid vannak, kérd ügyfélszolgálatunk segítségét vagy olvasd el, mit írtunk a mini raktár bérlésről! Ha nem maradt kérdés, vagy a döntéshez még pontosabb infókra van szükséged, akkor kérj ajánlatot online!