Raktár bérlés Budapesten

Vannak olyan élethelyzetek, amikor szűkössé válik a tér otthon. Ahelyett, hogy megválnál szeretett dolgaidtól, gondolkodj el inkább egy tároló bérlésén. Az Euro Mini Storage-nál a raktár bérlés Budapest könnyen megközelíthető részén, nonstop hozzáféréssel kínál kedvező megoldást számodra! Akár rövid vagy hosszú távra, egyetlen alkalomra vagy szezonálisan keresel tárolót, nálunk megtalálod.

Hosszú évekre is ránk bízhatod feleslegessé vált ingóságaid

Van az úgy, hogy kicsivé vált az otthonotok

A gyerekek érkezésévével megannyi új holminak kell helyet találni, majd az évek során is egyre csak gyűlnek az ingóságok. Amikor pedig a felnőtt gyerekek kirepülnek a családi házból, a tárolás újabb kérdéseket vet fel.

Sokan szeretnének a régi gyerekszobából valamilyen új, hasznos helyiséget csinálni: egy dolgozószobát, szabad teret a hobbinak vagy épp egy vendégszobát. Mások egyszerűen csak szeretnék megakadályozni, hogy az egykor gyerekek kacagásától visszhangzó szoba raktárrá változzon.

Mi legyen a régivel, ha újraálmodod a berendezést?

Ha Te is szereted néhány évente kicsit felfrissíteni a berendezést, akár csak egy új fotellel, kisasztallal, de akár a teljes étkező bútorzat lecserélésével, ismerős számodra a probléma. Mi legyen a régivel? Kidobni nem szeretnéd, eladni nem feltétlenül tudod, és mindig ott az eshetősége annak, hogy később mégis szükséged lesz rá.

Vannak emlékek, amiktől soha nem tudnál megválni

…de csak foglalják a helyet. A szüleidtől vagy nagyszüleidtől örökölt, mára teljesen idejétmúlt bútorokat nem valószínű, hogy kiraknád a nappaliba. Ez mégsem jelenti azt, hogy akár csak eszedbe is jutna megszabadulni tőlük! Eszmei értékük, a bennük rejlő megannyi szép emlék sokkal többet ér, mint a használt bútorok pénzbeli értéke.

Raktár bérlés Budapesten rövidebb távon, akár már 1 hónaptól

Szezonális eszközök tárolása

A téli sportok szerelmeseként nem kell bemutatnunk a dilemmát, hogy mit csinálj kedvenc eszközeiddel, amíg újra nem használhatod őket. Az pedig nagy igazság sajnos, hogy ezeket az év csak nagyon rövid szakában tudod használni, tehát legalább 9-10 hónapban gondoskodnod kell a tárolásukról.

Egy biztonságos hely motorodnak télire

Egy pár sílécet még talán el tudsz helyezni a gardróbban, de kétkerekűd számára már bizonyosan több helyre lesz szükséged. Ráadásul nyilvánvaló okokból az utcán sem szívesen parkolnál egész télen. Olyan motor garázsra lesz szükséged, ami biztosítja a megfelelő szellőztetést és fűtést, hogy tavasszal is épségben vehesd elő a motorod.

Bútortárolás felújítás, költözés idejére

Tipikusan felújításkor és költözéskor merül fel a probléma, hogy mit csinálj a bútorokkal. A lakásban ide-oda tologatni nem a legjobb megoldás, hiszen a rengeteg energia mellett a bútorok épségét is veszélyezteted vele. Egy megbízható bútor raktár azonban minden szempontból előnyös választás.

A fenti élethelyzetek mindegyikére megoldást kínál egy rugalmas feltételekkel bérelhető tároló. Raktár bérlés Budapest IX. kerületében korszerű biztonsági technológiával és nonstop hozzáféréssel az Euro Mini Storage-nál! Kérj ajánlatot máris online vagy mérd fel tárhelybecslőnk segítségével, hogy egyáltalán mennyi helyre lenne szükséged!