Nagy műfenyő Tárolása

Visszafogott a karácsonyi díszítés, mert egy nagy műfenyő tárolása nem megoldható? Csodaszép díszek, fények, az egész nappalit beragyogó fenyő és ünnepi kiegészítők kápráztatnak el minket az év utolsó napjaiban. Ám akinek kicsi a lakása, vagy albérletben tölti az ünnepeket, aligha tudja mindezt otthon is megoldani, hiszen az ünnepek elmúltával nincs hová tenni a dekorációt. Különösen igaz ez a nagyméretű műfenyőkre. Ám ha van egy jól, könnyen és rugalmasan használható, ráadásul gazdaságos self storage megoldás, akkor egyszobás lakásba is jöhet a plafont verdeső fenyőfa.

Ha a nagy műfenyő tárolása gondot okoz, mégis szeretnéd

Kis lakásodban a nagy műfenyő nem fér el szezonon kívül? Vágysz a látványos karácsonyi dekorációra és a mennyezetig nyújtózó fenyőre, viszont vízkereszt után már csak a baj lenne vele? Nyilván nem kerülgetheted egész évben, ezért talán évek óta lemondasz erről az élményről. Nem kell így tenned, hiszen hozzánk elhozhatod és egész évben tárolhatod nálunk a hatalmas műfenyőtől kezdve a többdoboznyi dekorációig mindazt, amit eddig csak a boltok kirakatában csodáltál. Idén választhatod azt a nagy műfenyőt, ami olyan régóta tetszik és mellé akár több kisebbet is. Miniraktárainkban eltárolhatod a gömbök százait, több doboznyi díszt, karácsonyi kelléket is. Szerezd be őket nyugodtan, majd pedig elpakolás előtt bérelj nálunk helyet nekik. Sőt, a külön ünnepi alkalmakra vásárolt díszes, különleges étkészlet, pohárkészlet vagy party kellék is jöhet. Mitöbb, ha még karácsony előtt kibéreled a tárolót, az ajándékokat is profin elrejtheted. Nem kell az épségükért aggódnod, nálunk kiemelkedően biztonságos körülmények uralkodnak. Mivel gyors a bérlési folyamat és rugalmas a hozzáférés, másnap már hozhatod is mindazt, amit egy év múlva szeretnél csak újra használni. Ha érdekel a self-storage megoldás, akkor az önkiszolgáló raktárakról szóló cikkben bővebben olvashatsz róla. Ha pedig az érdekel, hogy mekkora helyre van szükséged és ez mennyibe fog kerülni, segítünk megbecsülni az adatokat.

 

Nagy műfenyő tárolása kis raktárban

Nálunk a nagy műfenyő tárolása személyre szabható raktárban történik, így csak akkora helyet bérelsz, amekkorára szükséged van. Jöhetnek a díszek és lényegében bármi, amit csak időszakosan használsz. A műfenyő berakható állítva vagy fektetve, ugyanakkor számos darab szétszedhető. Mivel nálunk a méterszer méteres tárolótól kezdődik a bérlési lehetőség és egészen hatalmas alapterületig tart, biztosan lesz helye a kisebb vagy nagyobb műfenyődnek is. A raktárhoz tartozó boltunk kínálatában beszerezhető minden, ami a kényelmes és biztonságos tároláshoz kell, úgyhogy még csak ezzel sem kell foglalkoznod a karácsonyi nyüzsgés során. Felkeltettük az érdeklődésed? Így megoldást találsz régóta aggasztó problémádra? Mást is szívesen raktároznál így? Akkor bérelj most és tapasztald meg mielőbb, mennyire kényelmes módja ez a cuccaid elpakolásának!