Mini raktár bérlés az Euro Mini Storage-nál

Bármikor találhatod magad olyan szituációban, amikor csak egy szekrénnyi helyre lenne szükséged, arra viszont mindenképpen. Az ilyen helyzetekben segíthet a mini raktár bérlés, ami kedvező áron, rugalmas feltételekkel kínál megoldás a tárolási problémákra.

Mit takar pontosan a mini raktár bérlés?

Kínálatunkban már 1 x 1 x 1,2 méter nagyságtól találsz különféle méretű tárolókat. Mini raktáraink mindegyike fűtött, szellőztető rendszerrel ellátott épületünkben található, ezzel is gondoskodva a nálunk tárolt holmik épségéről.

Tárolóegységeinket akár már egyetlen hónapra is bérelheted, de hosszú távon, éveken át is tárolhatod nálunk értékeidet.

Mikor veheted jó hasznát egy mini raktárnak?

Amikor éppen csak egy kis helyre van szükséged. Ha kis lakásban élsz, nem is kell bemutatnunk a problémát. Nincs olyan helyiség, ahol akár egyetlen új szekrény is elférne, de szeretnéd eltenni szem elől a kevéssé használt tárgyaid? Vagy már éppen új használati tárgyak sem férnek el anélkül, hogy valahol útban lennének?

Ha biztonságos helyet keresel irataidnak, értékeidnek. Mindenkinek vannak nélkülözhetetlen személyi iratai, különösen értékes emléktárgyai, amiket minden helyzetben szeretne biztos helyen tudni. Vásárolhatsz otthonra egy külső hatásoknak is ellenálló széfet, vagy ennél egyszerűbb megoldásként választhatod, hogy mini raktárban helyezed el őket. A korszerű biztonsági technológia mellett nonstop kamerás és élő biztonsági személyzet gondoskodik az itt elhelyezett értékeid biztonságáról.

Ha megbízható helyet keresel szezonális tárgyaidnak. Egy pár síléc vagy korcsolya nem foglal ugyan nagy helyet, de miért kellene otthon tárolnod, ha ennél jobb megoldás is van? Kedvenc eszközeidet, amiket az év csak rövid részében tudsz használni, hosszú évek múltán is épségben szeretnéd elővenni, ha eljön az ideje. Ennek pedig legjobb módja, ha a padlás, a garázs vagy egy fűtetlen tároló helyett inkább mini raktárban helyezed el őket.

Ha vállalkozásod számára keresel költséghatékony megoldást. Egy kiadó raktár cégeknek is nagy segítséget lehet, hiszen a céges papírok, kimenő és bejövő számlák, a megannyi hivatalos irat rengeteg helyet foglal. Egy idő után maga az iroda is könnyen raktárnak néz ki, ha nem találsz megfelelő megoldást. A mini raktár bérlése ideális módja a tárolásnak, amivel ráadásul tényleg csak annyi helyért kell fizetned, amennyit valójában használsz.

Használd ki mini raktár bérlés szolgáltatásunkat, kérj ajánlatot online már most!