Koronavírus szabályzat

Intézkedések a koronavírus SARS – CoV – 2 fertőzés terjedésének megakadályozására

Figyelembe véve a Különleges Sürgősségi Helyzetek Országos Bizottsága rendelkezéseit, a nemzeti riasztási állapot jóváhagyásáról és a fertőzés terjedésének megelőzéséről és ellenőrzéséről, a SARS-CoV-2 vírus által kiváltott járványügyi helyzettel összefüggésben, 2020.05.18-tól az Euro Mini Storage Hungária Kft-n belül (EMS) az Általános Szerződési Feltételek mellett, a következő szabályok alkalmazandók az EMS komplexum belső részein lévő zárt terek használata során:

  1. EMS raktárépület iroda és recepció területére, a zsúfolódás elkerülése érdekében, egyszerre egy ügyfél léphet be. A recepció területén egyszerre egy ügyfél tartózkodhat.
  2. Az EMS raktárépület recepció és iroda részeire való belépéskor kötelező a járványügyi bizottság által elfogadott test hőmérséklet ellenőrzés. Azon személyek belépését megtagadjuk, akiknek a hőmérséklete meghaladja a 37,3° C-ot.
  3. Az EMS raktárépületbe való belépéskor kötelező a kéz fertőtlenítése. A munkaterületek folyamatosan tisztítva és fertőtlenítve vannak, és az EMS biztosítja az ügyfeleknek / látogatóknak a szükséges fertőtlenítőszert, annak érdekében, hogy minden ügyfél a kéz fertőtlenítését elvégezze a raktárba való belépéskor;
  4. Az EMS komplexum teljes területén zárt térben kötelező viselni a VÉDŐMASZKOT az orr és a száj elfedése érdekében. Azon ügyfelek / látogatók hozzáférését, akik nem viselnek védőmaszkot, megtiltjuk. Az EMS beszerzési áron tud védőmaszkot biztosítani azon ügyfelek / látogatók részére, akik nem hoztak magukkal.
  5. Ezenkívül az EMS komplexumon belüli bizonyos tevékenységek csak előzetes időpontegyeztetés alapján elérhetőek (pl. a raktárszoba visszaadása a bérlés befejezése után) annak érdekében, hogy elkerüljük az EMS épület túlzsúfoltságát.
  6. Ezenkívül arra kérjük Önt, hogy az EMS recepcióra való belépésre várakozás közben, a fenti szabályok betartása mellett, tartsa be a hatóságok által előírt minimális 2 m távolságot a többi ügyfélhez / látogatóhoz képest.

Arra kérjük az EMS ügyfeleit, hogy vállaljanak felelősséget ebben a nehéz időszakban és kérjük, hogy tartsák be a fent említett szolgáltatások hozzáférési és használati szabályait, amelyeket szigorúan azon célból hoztunk meg, hogy megakadályozzuk a Coronavirus SARS – CoV-2 terjedését, valamint megvédjük az EMS alkalmazottai és ügyfeleink egészségét.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, és köszönjük megértését!