Bútor tárolás az Euro Mini Storage-nál

Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor szükséged lesz egy megbízható tárolóra, ahol rövidebb-hosszabb időre elhelyezheted ingóságaidat. A bútor tárolás különösen sarkalatos kérdés, hiszen ilyenkor a berendezés állapotának megóvása miatt nem elég egy tárolóhelyiség, a körülményekről is gondoskodnod kell. Ismerd meg az Euro Mini Storage adta lehetőségeket, és meglátod, hogy sokkal egyszerűbb a dolog, mint ahogyan gondolnád!

Mikor válik kulcsfontosságúvá a bútor tárolás?

Leginkább költözés és felújítás során merül fel a kérdés, hogy mit lehet tenni a bútorokkal. De ugyanígy új bútorok vásárlásakor is ott a probléma, hogy mi legyen a korábbi berendezéssel, ha egyébként remek állapotban van, csak épp meguntad. Sokan adják el régi bútoraikat, mások viszont szeretnék őket megőrizni eszmei értékük miatt vagy éppen azért, hátha később még szüksége lesz rájuk valakinek a családból. A garázsban vagy pincében tárolt darabok azonban bepenészedhetnek, elkorhadhatnak. Helyette válassz inkább számukra egy megbízható bútor raktárt!

Nálunk biztonságban tudhatod berendezésed a felújítás, költözés idejére, de akár hosszú éveken át is, amíg újra elő nem vennéd őket. Találd meg nálunk a megfelelő tárolót és fogadd meg alábbi bútor tárolási tanácsainkat.

Hogyan készítsd fel bútoraid a tárolóban lévő pihenésre?

Annak érdekében, hogy a berendezést épp olyan állapotban vehesd majd elő, mint ahogyan elhelyezed őket tárolóban, néhány fontos szabályra érdemes figyelned:

  • Takarítsd le a bútorokat! Fa bútorok esetében kezeld le a felületet faápoló olajjal is
  • Győződj meg róla, hogy a kárpitos darabok, textilek és párnák teljesen szárazak
  • Ha hosszabb időre helyeznéd bútoraidat nyugalomra, alaposan csomagold is be őket. Nézd át termékeinket csomagoláshoz, mindent meg fogsz találni, amire szükséged lehet.
  • A törékeny tárgyakat legjobb, ha buborékfóliával csomagolod, és fel is tünteted rajtuk, hogy óvatosan kell velük bánni. Gondolj csak bele, ha 5 év múlva visszamész, nem biztos, hogy emlékezni fogsz, melyik sarokba helyezted a nagymamádtól örökölt üveg dohányzóasztalt.

A rakodásban számíthatsz segítségünkre, telephelyünkön utánfutóhasználatot is kínálunk, de ingyenes igénybe veheted targoncáinkat, békáinkat és kézi kocsijainkat is.

A megfelelő körülményeket bízd ránk

A fentieken túl modern technológiával készült szellőztető rendszer gondoskodik bútoraid épségéről, biztonságukat pedig non-stop kamerás megfigyelőrendszerünk és biztonsági szolgálatunk garantálja. Hosszabb időre is bátran nálunk hagyhatod őket, nyáron hűtő-, télen pedig fűtőrendszerünk biztosítja, hogy ne lehessenek kitéve az időjárás viszontagságainak.

A helyiségek kialakításakor nagy gondot fordítottunk rá, hogy a fényviszonyok a legkényesebb, speciális bánásmódot igénylő bútorokban se tehessenek kárt.

Nem tudod pontosan mekkora raktárra lenne szükséged? Mi sem egyszerűbb, használd online tárhelybecslő kalkulátorunkat és néhány egyszerű kérdés megválaszolásával máris kiderítheted! Ezután pedig nem marad más dolgod, mint ajánlatot kérni, hogy megtaláljuk Neked az ideális tárolót!