Szolgáltatások

Raktár bérlés rugalmasan, az Ön igényeihez igazodva

Az Euro Mini Storage rugalmas és személyre szabható szolgáltatásokat kínál raktár bérlés terén. Gyáli úti épületünkben összesen 5800 négyzetméternyi kiadó raktárhellyel rendelkezünk. Annak érdekében, hogy Önnek a legideálisabb szolgáltatást tudjuk biztosítani, többféle raktártípust kínálunk: választhat 1 m2-es mini raktárt, de akár óriás méretű tárolóhelyiséget is a legfurcsább alakú és méretű bútorok, vagy akár lakókocsi számára. Minden attól függ, hogy éppen mennyi szabad helyre van szüksége. A lényeg, hogy csak annyi helyért kell fizetnie, amennyit valójában igényel.

Miért érdemes minket választania raktár bérlés céljából?

Rugalmas bérleti időt kínálunk

Akár csak egy hónapra vagy több évre keres megoldást dolgai tárolására, ránk számíthat. Raktárainkat rövid-és hosszú távra egyaránt kiadásra kínáljuk, így maximálisan alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez. A bérelt raktárhelyiségekhez ráadásul a hét minden napján 24 órás hozzáférést biztosítunk. Így bármikor van hirtelen szüksége valamely nálunk tárolt holmijára, azonnal el is jöhet érte.

Széles méretválaszték

Nemcsak időben, hanem térben is rugalmasak vagyunk! A raktár bérlés lehetőségeit a legegyedibb igényeket is szem előtt tartva alakítottuk ki. Ezáltal Ön többféle méretű és alaprajzú terület közül válogathat. A minden szempontból ideális raktárhelyiség kiválasztásával Önnek biztosan csak annyit kell fizetnie, amennyire helyre szüksége van.

Nálunk biztonságban tudhatja dolgait!

Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra. A nálunk tárolt értékre 24 órás kamerás megfigyelőrendszerrel óvjuk, melyet munkatársaink által biztosított nonstop őrzés tesz teljessé. Minden raktárunk füst-, illetve betörésérzékelővel van felszerelve.

A kényelmes, mégis biztonságos hozzáférhetőség jegyében épületünkben chipkártyás beléptető rendszer működik, bérelt raktárhelyiségét pedig saját lakattal és kulccsal zárhatja.

Segítünk a csomagolásban

Nem csak a biztonságos raktár bérlés során számíthat ránk, a csomagolásban is segítünk! Hiszen a jó minőségű csomagolóanyagok biztosítékként szolgálnak a tárolandó tárgyak és bútorok hosszú életére is. Boltunkban mindent megvásárolhat, amire a raktár bérlése és a csomagolás során szüksége lesz: tároló dobozokat, védőfóliákat, székvédőket, ragasztószalagokat.