Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés
 • hu
 • en

Raktár bérlési lehetőségek

Ismerje meg raktártípusainkat!

Az Euro Mini Storage Gyáli úti épülete összesen 7800 m2, melyből 5800 négyzetméternyi helyiség kiadó raktár. A nálunk elérhető raktár bérlés Budapest területén rendkívül rugalmas szolgáltatást jelent. Választhat 1 m2-es mini raktárt, de akár óriás méretű tároló helyiséget is a legfurcsább alakú és méretű bútorok, vagy akár lakókocsi számára. Minden attól függ, hogy éppen mennyi szabad helyre van szüksége. A lényeg, hogy csak annyi helyért kell fizetnie, amennyit valójában igényel.

A raktározás Budapest belvárosához közel eső részein nehezen elérhető szolgáltatás. Épp ezért igyekszünk a kapacitást is úgy elosztani, hogy a lehető legpraktikusabban használjuk ki a rendelkezésre álló raktárhelyiségeket. Épületünk legkülönfélébb igények kiszolgálására alkalmas, nálunk a raktár bérlés Budapest területén nem jelent problémát extrém igények felmerülése esetén sem. Raktárépületünkben különböző méretű és beosztású kiadó raktár helyiségek kerültek kialakításra.

Szolgáltatásunk a bérleti időre vonatkozóan is végtelenül rugalmas. Nem probléma, ha csak egy hónapra szeretne bérelni kiadó raktárt, vagy évekre helyezné el holmiját nálunk. Biztonságos tároló helyiségeink minden igényt kielégítenek, és a hét minden napján 24 órában hozzáférhetőek.

Válasszon kiadó raktár szolgáltatásainkból céljainak megfelelően!

Szolgáltatásainkról bővebb információt a szolgáltatás nevére vagy a képekre kattintva olvashat.

 • ÜZLETI RAKTÁROZÁS
  Raktár és tárolóbérlés
  Raktárhelyiségeinkben bátran tárolhat bútorokat, céges dokumentumokat, irodaszereket, de akár egész raktárkészleteket is, nálunk biztonságban tudhatja őket.
 • LAKOSSÁGI RAKTÁROZÁS
  Raktár és tárolóbérlés
  Költözés vagy lakásfelújítás estén bútorait, ruháit, de akár növényeit is tarthatja nálunk, nyáron a sífelszerelésnek, télen a nyári gumiknak is találunk helyet.
 • MINI RAKTÁRAK
  Raktár és tárolóbérlés
  1 nm-től - Ha csak pár használati tárgyat vagy dokumentumot szeretne biztonságban tudni, válasszon kis méretű tárolóink közül!
 • CSOMAGOLÓ ANYAGOK
  Csomagoló anyagok
  Védőfóliák, tároló dobozok, matrachuzatok, ragasztószalagok. Mindent tartunk, ami a csomagoláshoz kellhet.