Szolgáltatásaikkal messzemenően elégedett voltam, minden ismerősömnek ajánlani fogom Önöket!

Farsang István

Köszönöm a lehetőséget, a szolgáltatásukkal teljes mértékben meg vagyok elégedve. A raktározási körülmények várakozáson felüliek. Teljes mértékben biztonságban tudtam a beraktározott dolgokat, melyeket kiraktározást követően is ugyanabban az állapotban találtam. Minden lehetőséget megragadtam eddig is, és teszem ez után is, hogy közkincsé tegyem szolgáltatásukat.

Harangi Erzsébet

Nagyon köszönöm a kedvességét és a gyors ügyintézést. Az Önök által nyújtott szolgáltatással maximálisan elégedett voltam és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is ide fogok fordulni, ha a szükség úgy kívánja.

Ónódi Barbara

Köszönöm igazán ügyfélbarát, segítőkész és gyors reakcióját. 🙂 (Tudom, hogy normális esetben ennek minden szolgáltató cégnél így kellene lennie, – sajnos – mégis ritkaság)

Kovács Bea

Nagyon profi a szolgáltatásuk, maximálisan meg vagyok elégedve.

Both Ferenc

Elégedett voltam a szolgáltatással, kulturáltan volt tárolva a bútor, állapota hibátlan volt még évek múlva is.

K. Edina

Nagyon köszönöm a biztonságos és minőségi tárolást.

N. Zoltán

Páratlan lehetőség volt Önöknél raktározni, kimagasló kiszolgálás, kedves alkalmazottak… Leginkább a raktárak ügyfélbarát hozzáférhetőség tetszett.

H. András

Rugalmas kiszolgálás. Évek óta bérlünk itt raktárakat. A szezonigényeknek megfelelően télen kisebb, nyáron nagyobb helyre van szükségünk, de az Euroministorage segítségével mindig találunk megoldást.
Köszönjük a segítséget!

A MIXIO csapata

A dolgozók segítőkészek, rendesek, az infrastruktúra tökéletes. Tisztaság van mindenek felett, a biztonsági szolgálat is nagyon készséges. A jelzett hibákat az üzemeltetés azonnal javította. Csak pozitív élményem van.

Kajdi László, 3 éve elégedett ügyfél

Magyarországon egyedülálló, színvonalas szolgáltatás. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve, kár, hogy kevés ilyen profi, világszintű cég van hazánkban. Köszönöm a több éves, magas szintű kiszolgálást, méltán lehetnek büszkék a raktárépületükre és a lelkiismeretes dolgozóikra.

Csilla

A recepción dolgozók segítőkészek, rugalmasak, időt és energiát nem sajnálva megkeresik a bérlőnek legmegfelelőbb megoldást. Maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással. Az első belépésünkkor, a saját butaságunk miatt nem sikerült eljutni a raktárunkig, de függetlenül attól, hogy vasárnap kora reggel volt, azonnali segítséget és támogatást kaptunk és ezért nem csúszott a napi programunk, amiért most is nagyon hálásak vagyunk.

Attila

Köszönök minden segítséget, kivételes szolgálat-készségüket, az elmúlt 2 év folyamán! Korábbi, külföldi tapasztalatom alapján kerestem – és találtam – Budapesten is az Euroministorage raktározási rendszerét, de arra nem számítottam, hogy – nemcsak a tárgyi, hanem a személyi feltételeket illetően is – ugyanazokat találom itt is, s ez az Önök csapatának köszönhető!

Erzsébet

Kedves Alexa!

Millio koszonet a ma delutani turaert, amit baratnom es en kaptunk Ontol. Remek valoban az Onok mini storage-ja minden teren, nemzetkozi szinten is elso rangu. Az On altal elkudott informacios csomag atolvasasa utan megvalaszolatlan kerdesem nem is maradt.

Ferenc

About a week ago I called your center in Budapest. I spoke with a gentleman. During our conversation I got so impressed with his English and his service minded mentality that I immediately told him that I would come out the next day to look at the facility. I had told him that I only needed a very SMALL space, but he was still as enthusiastic, as if I had asked for a BIG space.
The following day I drove to your facility – and low and behold – here I was serviced by a young lady – as enthusiastic and customer service friendly as the gentleman.
Both the employees were well dressed and their personal appearance was well above what I have ever experienced at any storage facility in the US.
I was shown the facility with a friendly and smiling attitude.
That the facility was as clean and well maintained as I have EVER seen any storage facility in the US did not surprise me.
I rented a very small space for a year.
I am writing you this email in order for you to know – that you have chosen the right employees to manage your Budapest facility.
Sincerely

Leif

RÓLUNK ÍRTÁK

Világgazdaság

“Saját pince vagy tároló híján – vagy a több millió forintért kínált tárolók helyett – az önkiszolgáló raktárakban havi néhány tízezer forintért el lehet helyezni a fölöslegessé vált ingóságokat.”

A teljes cikk elolvasásához kattintson ide!

VKN Magazin

“Az Euro Mini Storage az első olyan önkiszolgáló kiadó raktár Magyarországon, amely kifejezetten egyedi raktározási célra jött létre.”

“Gazdaságos, és ami igen fontos, biztonságos raktárbérlésre van nálunk lehetőség közel a belvároshoz.”

A cikket teljes hosszában itt olvashatja el!