Szolgáltatásaikkal messzemenően elégedett voltam, minden ismerősömnek ajánlani fogom Önöket!

Farsang István

Köszönöm a lehetőséget, a szolgáltatásukkal teljes mértékben meg vagyok elégedve. A raktározási körülmények várakozáson felüliek. Teljes mértékben biztonságban tudtam a beraktározott dolgokat, melyeket kiraktározást követően is ugyanabban az állapotban találtam. Minden lehetőséget megragadtam eddig is, és teszem ez után is, hogy közkincsé tegyem szolgáltatásukat.

Harangi Erzsébet

Nagyon köszönöm a kedvességét és a gyors ügyintézést. Az Önök által nyújtott szolgáltatással maximálisan elégedett voltam és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is ide fogok fordulni, ha a szükség úgy kívánja.

Ónódi Barbara

Köszönöm igazán ügyfélbarát, segítőkész és gyors reakcióját. 🙂 (Tudom, hogy normális esetben ennek minden szolgáltató cégnél így kellene lennie, – sajnos – mégis ritkaság)

Kovács Bea

Nagyon profi a szolgáltatásuk, maximálisan meg vagyok elégedve.

Both Ferenc

Elégedett voltam a szolgáltatással, kulturáltan volt tárolva a bútor, állapota hibátlan volt még évek múlva is.

K. Edina

Nagyon köszönöm a biztonságos és minőségi tárolást.

N. Zoltán

Páratlan lehetőség volt Önöknél raktározni, kimagasló kiszolgálás, kedves alkalmazottak… Leginkább a raktárak ügyfélbarát hozzáférhetőség tetszett.

H. András

Rugalmas kiszolgálás. Évek óta bérlünk itt raktárakat. A szezonigényeknek megfelelően télen kisebb, nyáron nagyobb helyre van szükségünk, de az Euroministorage segítségével mindig találunk megoldást.
Köszönjük a segítséget!

A MIXIO csapata

A dolgozók segítőkészek, rendesek, az infrastruktúra tökéletes. Tisztaság van mindenek felett, a biztonsági szolgálat is nagyon készséges. A jelzett hibákat az üzemeltetés azonnal javította. Csak pozitív élményem van.

Kajdi László, 3 éve elégedett ügyfél

Magyarországon egyedülálló, színvonalas szolgáltatás. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve, kár, hogy kevés ilyen profi, világszintű cég van hazánkban. Köszönöm a több éves, magas szintű kiszolgálást, méltán lehetnek büszkék a raktárépületükre és a lelkiismeretes dolgozóikra.

Csilla

A recepción dolgozók segítőkészek, rugalmasak, időt és energiát nem sajnálva megkeresik a bérlőnek legmegfelelőbb megoldást. Maximálisan elégedett voltam a kiszolgálással. Az első belépésünkkor, a saját butaságunk miatt nem sikerült eljutni a raktárunkig, de függetlenül attól, hogy vasárnap kora reggel volt, azonnali segítséget és támogatást kaptunk és ezért nem csúszott a napi programunk, amiért most is nagyon hálásak vagyunk.

Attila

Köszönök minden segítséget, kivételes szolgálat-készségüket, az elmúlt 2 év folyamán! Korábbi, külföldi tapasztalatom alapján kerestem – és találtam – Budapesten is az Euroministorage raktározási rendszerét, de arra nem számítottam, hogy – nemcsak a tárgyi, hanem a személyi feltételeket illetően is – ugyanazokat találom itt is, s ez az Önök csapatának köszönhető!

Erzsébet

Kedves Alexa!

Millio koszonet a ma delutani turaert, amit baratnom es en kaptunk Ontol. Remek valoban az Onok mini storage-ja minden teren, nemzetkozi szinten is elso rangu. Az On altal elkudott informacios csomag atolvasasa utan megvalaszolatlan kerdesem nem is maradt.

Ferenc

About a week ago I called your center in Budapest. I spoke with a gentleman. During our conversation I got so impressed with his English and his service minded mentality that I immediately told him that I would come out the next day to look at the facility. I had told him that I only needed a very SMALL space, but he was still as enthusiastic, as if I had asked for a BIG space.
The following day I drove to your facility – and low and behold – here I was serviced by a young lady – as enthusiastic and customer service friendly as the gentleman.
Both the employees were well dressed and their personal appearance was well above what I have ever experienced at any storage facility in the US.
I was shown the facility with a friendly and smiling attitude.
That the facility was as clean and well maintained as I have EVER seen any storage facility in the US did not surprise me.
I rented a very small space for a year.
I am writing you this email in order for you to know – that you have chosen the right employees to manage your Budapest facility.
Sincerely

Leif