Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés
 • hu
 • en

Raktárbérlés, Tárolóbérlés

Praktikus és olcsó raktározás Budapest területén mini raktár bérlésével! Raktár foglalás online! Kinek ajánljuk?

 • Akik csak néhány kisebb tárgy számára keresnek kiadó raktár helyiséget
 • Akik pár dokumentum vagy céges irat számára keresnek biztonságos tárolási lehetőséget
 • Akiknek átmenetileg használaton kívüli holmijuk kis raktárban is elfér
 • Akik nem akarnak több helyért fizetni, mint amennyire valóban szükségük van

Ha Önnek is elegendő pár négyzetméternyi mini raktár, foglalja le már most az Ön számára tökéletesen megfelelő kiadó raktár helyiséget!

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!

Raktározás már 1 négyzetmétertől! Apróságoknak miniraktár, melyhez Ön bármikor hozzáférhet.

Felgyűlt a sok irat, kevés az iroda tárolókapacitása? Esetleg nagyobb gyűjteménnyel rendelkezik, amelynek tárolására nem fér el egy újabb szekrény otthonában? Szerszámait, szezonális dolgait szeretné elhelyezni biztonságosan és kényelmesen, de nincs szüksége egy egész raktárszobára? Önnek miniraktár kell, méghozzá self storage megoldással. Az Ön számára ez a tárolás legegyszerűbb és legrugalmasabb módja, amely a lehető legbiztonságosabb és kiemelten költséghatékony.

Miniraktár bérlési lehetőséget kínálunk 1 köbméter nagyságú raktárszekrény formájában, ahol iratok, szerszámok és kisebb helyigényű tárgyak tárolására van mód.

A biztonságos self storage típusú raktározás egyre népszerűbb már hazánkban is. A raktár bérlés Budapest területén egyre növekvő és változatosabb igényeket képes kielégíteni. A kisméretű albérletek, mini irodák nem rendelkeznek elegendő tárolókapacitással, így a tárolás új és egyre rugalmasabb módját kell megtalálni.

Önnek lehetősége van otthonról betekintést nyerni a raktárak elrendezésébe 3D túra alkalmazásunknak köszönhetően.

Mekkora a miniraktár?

A miniraktár 1 köbméter (1 x 1 x 1,2) mérettől kezdődő raktárszekrény, de a bérelt raktár mérete az ön igényeitől, a tárolni kívánt holmi mennyiségétől és méretétől függ. Amennyiben nem biztos abban, mekkora raktárhelyiség vagy hány tároló szekrény szükséges az Ön számára, próbálja ki tárhelybecslőnket vagy kérjen segítséget kollégáinktól!

Mikor fér hozzá a miniraktárban tárolt holmijához?

Chipes beléptető kártyájával az év összes napján, de még ünnepnapokon is szabadon mozoghat az Euro Mini Storage területén. Miniraktár szekrényét Ön bármikor kinyithatja, tartalmát átrendezheti, bővítheti és bármit elvihet. Ha roppant változó időpontokban látogatná mini tároló szekrényét, igényelhet 24 órás hozzáférési lehetőséget is.

Biztonság és rugalmasság

Teljes önállóság, és szabadság – ez a self storage raktározás lényege.

A miniraktár lényegében egy saját szekrény, amelyhez Ön saját lakattal rendelkezik. A lakatot hozhatja otthonról vagy megvásárolhatja a helyszínen is. Kulcsa kizárólag Önnek lesz hozzá, így holmiját teljes biztonságban tudhatja.

A raktárak lehető legnagyobb biztonságát szavatolják:

 • Saját lakat, amelyhez kizárólag Önnek van kulcsa
 • Saját, személyre szabott chipes beléptető kártya
 • 24 órás CCTV biztonsági kamerarendszer
 • Riasztó
 • Füstjelző
 • 24 órás segélyhívási lehetőség a bejáratnál, garázstérben és kijáratnál
 • 24 órás élő őrzés.

Raktározás akár azonnal – Mikor költözhet be miniraktárába?

A megfelelő iratok birtokában akár már az érdeklődés napján, irodai nyitva tartási időn belül használatba vehető az Ön által kiválasztott tároló.

Raktárfoglalás Online

Ma már online is működik a raktárbérlés, csupán holmiját kell személyesen elhoznia hozzánk. A tárhelybecslő és a 3D túra lehetőséget nyújt a raktár hatékony kiválasztására otthona kényelméből vagy akár utazás közben is.

Mire van szüksége miniraktár, tároló bérléséhez?

Magánszemélyként személyi azonosságát igazoló okmány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamit lakcímkártya szükséges a beköltözéshez. Cég számára bérelt raktár esetében a személyi azonosságot igazoló okmányokon kívül cégkivonat és aláírási címpéldány szükséges.

Foglaljon miniraktárat már most!

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!