Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés

Lakossági raktározás az Euro Mini Storage Gyáli úti épületében – raktárbérlés Budapest területén, kiadó raktár magánszemélyek számára is.

AUTÓGUMI TÁROLÁSA

Nyáron a téli gumi, télen a nyári autógumi tárolás tud bosszúságot okozni, ha nincs elég hely a lakásban, vagy nincs megfelelő tároló helyiség az épületben. Az épp nem használt gumiabroncsok tárolására tehát ideálisak lehetnek kis méretű kiadó raktár helyiségeink, ahol kényelmesen elférnek a tárolni kívánt gumik akár egész év során is.

LAKÓKOCSI TÁROLÁSA

Nem mindenki rendelkezik garázzsal, vagy olyan egyéb helyiséggel, szabad területtel, ahol járművét tárolhatja, vagy ahol esetleg egy nagyobb méretű lakókocsi téli tárolása is megoldható. Az ilyen jellegű raktározás Budapest területén különösen problémás. Az Euro Mini Storage kiadó raktár helyiségei viszont biztonságos helyet nyújtanak a lakókocsi tároláshoz, ahol kamerás biztonsági rendszer, 24 órás élő őrzés, valamint betörés érzékelő gondoskodik arról, hogy autóját biztonságban tudja.

BÚTOR RAKTÁROZÁS

Ha csak ideiglenesen van szüksége egy nagyobb tárolóra, kérje bútor raktározás szolgáltatásunkat! Ez a legpraktikusabb bútor tárolás költözés vagy felújítás esetére. Átmenetileg nem használt bútorait könnyen hozzáférhető módon helyezzük el akár egészen rövid időre is kiadó raktár helyiségeinkben. Bútorraktáraink különböző alapterületűek, így a legkacifántosabb alakú bútor raktározása is könnyűszerrel megoldható.

MOTOR- ÉS KERÉKPÁRTÁROLÁS

Ha még téli az idő, és nincs lehetőség nyeregbe pattanni, tudja biztonságos, fedett helyen motorkerékpárját vagy biciklijét! Motor- és kerékpár tárolás, raktározás Budapest belvárosához közeli raktárépületünkben egyaránt lehetséges.

Tároló bérlés, kiadó raktár az Euro Mini Storage-nál. Hogy miért éri meg Önnek?

  • Választék – Kiadó raktár helyiségek minden méretben, akár 1 m2-estől az egészen hatalmasokig
  • Védelem – 24 órás kamerás biztonsági rendszer és élő őrzés, chipes beléptetés
  • Biztonság – Egyéni füst- és betörés érzékelő minden tárolóban
  • Rugalmasság – A kiadó raktár akár hosszú, akár rövidtávra is bérelhető (a minimum bérleti idő 1 hónap) és a hét minden napján 24 órában hozzáférhető
  • Célszerű kialakítás – Többféle alaprajzú raktárhelyiség annak érdekében, hogy minden praktikusan elférjen

Nálunk csak annyi helyért kell fizetnie, amennyire valóban szüksége van.

Ha maradt még kérdése írja meg nekünk, vagy kérjen már most árajánlatot raktárbérlésre!

Aktuális akcióink

* Kérjük, minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki!

Please leave this field empty.